Prosim o pomoc ci radu Nefunguje mi interierove osvetleni.Kdyz vytahnu celej ten spinac tak tam jd 12V a nahoru k zarovce jde taky 12V.Dvere vi ze sou otevrene piskaji.Ale proste se ani jedna svitilna nerosviti.Nechapu proc.Zarovky v poradku.Celkovy spinac na svetla vymenen za funkcni a uz dal nevim co mam udelat nebo kam sahnout aby to fungovalo.Jo a pojistky sou taky dobre.....Uz se s tim nekdo setkal?A jeste mi blikaj rychle blinkry jednou tak rychle nez normalne.Ale vsecky zarovky dobre.Ale to uz mi dela od zacatku
Dekuji za dobry typ kterym to vyresim.Jo mam Astru combi G r.v.98 2.0Di 60kW
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
A kde?Na baterce to je dobre nasazene a jinak nevim kam dal na motor 100% taky dobre nebod byl ted venku a nesviti to uz asi tak prez rok nebo dva co to auto znam a ted sem si ho vzal od znameho.
Změř napětí mezi těmito vodiči při zavřených dveřích i při otevřených dveřích a dej vědět výsledky. Červený je stálých +12V hlídaných Multi-timerem a šedý je spínaná kostra od dveřních a ručního spínačů(e).
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
APiK píše:Změř napětí mezi těmito vodiči při zavřených dveřích i při otevřených dveřích a dej vědět výsledky. Červený je stálých +12V hlídaných Multi-timerem a šedý je spínaná kostra od dveřních a ručního spínačů(e).
Ok testnu to a dam vedet ale asi az vecer pac jdu jeste zjistit jak mam vyhodit cidlo ABS v LP kole pac mi nfunguje tachometr
tak cerveny ma 12V a sedy kostra s kostrou ale pri zavreni dveri nebo sepnuti rucniho rozsviceni by se to melo odkostrit ale ten muj je porad ukostrenej zkousel sem to na druhe funkcni astre a tam to proste facha a u me je neco spatne asi vymenim celou pojistkovou skrin... nebo uz nevim neznam co kam je zapojene...
CARLOS.XXX píše:tak cerveny ma 12V a sedy kostra s kostrou ale pri zavreni dveri nebo sepnuti rucniho rozsviceni by se to melo odkostrit ale ten muj je porad ukostrenej zkousel sem to na druhe funkcni astre a tam to proste facha a u me je neco spatne asi vymenim celou pojistkovou skrin... nebo uz nevim neznam co kam je zapojene...
Pri otevreni dveri by se to melo odkostrit proste se tam neco nespina