Zdravím,
od koupi mám na astře odřené zadní světlo. Tak mě napadlo, jestli nemáte nějaké tipy, jak s tím pryč?
Napadlo mě to třeba lehce obrousit?
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Díky za každou radu
Jde rozleštit krásně...smirek hrubost tak 1500-2000 pod vodou a potom lakýrnickou pastu od 3M (prodejna autolaků,autolakýrníci,dokonce jsem ji viděl i v auto kelly) a světlo bude jako nové.
Ale na jak dlouho? Každý zásah smirkem je znát, byli tu i tací, co pak smirek museli používat každý týden aby ta světla vypadala jako nová
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To ne, ale kolikrát se to zasní světlo špiní více jak přední A co dělá smirek? Ikdyž je jemný? No mini-rýhy... A co udělá špína? No zanese se do těch mini-rýh
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
neviem ako velmi mas odrete svetlo ale ja som si kupil "xerapol".je to pasta na plexi sklo a normalne sklo.a pomaha to.je o tom aj video. http://www.xerapol.de/english/videos.htm
Taky jsem kupoval lehce odřený světla po ťukanci s nějakou bílou potvorou (ještě tam ta bílá barva byla) a dostal jsem to dolů po 3x leštěním Tempopastou.
Hoď fotku ať dokážeme poradit dle rozsahu poškození
Tenhle problem sem resil nedavno,Koupil sem od Ruprechta zadi lampy,a jedna byla docela dost oderna od bouracky.Sice ne moc do hloubky,ale dost velka plocha-Koupil sem SITOL,coz je cididlo na kovy trochu si s tim pohral ,a na svetle neni nic poznat