Centrál:nejde pravá strana
Centrál:nejde pravá strana
Zdravím, mam u své astry problém s centrálem, když jsem ji koupil tak dveře u spolujezdce nešel central vůbec a zadní pravé dveře šli jen občas ale teť už je to uplně mrtvé .Může být problém v elektrice nebo spíš musím koupit nové motorky centrálu??? Předem díky za odpověď
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrál:nejde pravá strana
Podíval bych se na kabely v průchodkách dveří... budou možná přežvýkané..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To je první astra co vím že jí zlobí centrál a je to na pravé straně Jinak mě zlobily zadní levé dveře odmykali se jen když byla zima nebo vlhko (aspoň mi to tak přišlo) potom už jak se jim zachtělo a teď už vůbec. Rozebral jsem dveře a změřil jestli jde napětí do konektoru a šlo. Takže jsem koupil jiný motorek a ten po připojení ihned funguje. Takže to rozeber a proměř a potom uvidíš
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
tam jsem koukal kabely vypadali v poho ale je tam fakt blbej přístup přes tu gumu a névím jak jí sundat aby tam pak šla vrátit
Taky se mi neotvírají zadní pravé dveře.
Opel Astra G Caravan,EDITION 2000 1,6 16V Modrá metalíza
nevedel som nájsť tému mne vyhovujúcu tak to napíšem sem. ked vymenim RJ centrálu musím vymeniŤ aj klúč? alebo ako to je. mam moznost na skusku jednu si pozicat len neviem ci pojde, teda ze vymenim a to je vsetko alebo co treba este urobit?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
vam jak se neotvírají dveře centralem.. je problem v zamku.. a to přesněji odešel mikrospínač.. pro šikovné ruce oprava za 15 kč.. je nutne demontoat zamek rozebrat a přepajet mikrospínač.. central potom bude zase fungovat jak ma.. pokud teda nemate problem v dratech někde..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
central mi ide, ale nejde na DO lava strana dead, klucom v dverach ide, ale niekedy zahaluzi ze otvori len vodicove
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Shuya: Ak vymenis RJ centralu musis preprogramovat kluce pomocou diagnostiky. Napr OPCOM.
to shuya: ked vymenis central musis mat v kluci dialkove k tomu centralu - staci vymenit dialku v tvojom sucasnom kluciku.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Řeší to i problém když mi centrál jde, pouze u DO nedjou dveře řidiče ? Nebo je potřeba vyměnit ŘJ centrálu jak psal Shuya ???Fritol píše:vam jak se neotvírají dveře centralem.. je problem v zamku.. a to přesněji odešel mikrospínač.. pro šikovné ruce oprava za 15 kč.. je nutne demontoat zamek rozebrat a přepajet mikrospínač.. central potom bude zase fungovat jak ma.. pokud teda nemate problem v dratech někde..
Astra 1.6xsr combi 55kw 98
A ještě bych se chtěl zeptat jak vytáhnout ten zámek přes tu hliníkovou lištu a jak uvolnit to táhlo od kliky dveří ???
Astra 1.6xsr combi 55kw 98
Mě taky nejde centrál na pravých zadních dveřích.Ogr.Vasil píše:Taky se mi neotvírají zadní pravé dveře.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkontroluj kabely v průchodce těch dveří
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahoj,Fritol píše:vam jak se neotvírají dveře centralem.. je problem v zamku.. a to přesněji odešel mikrospínač.. pro šikovné ruce oprava za 15 kč.. je nutne demontoat zamek rozebrat a přepajet mikrospínač.. central potom bude zase fungovat jak ma.. pokud teda nemate problem v dratech někde..
na Zafire mi nejde motůrek na pravých zadních dveří. Můžeš mi pls poradit postup, jak ho dostat ven? Další fáze bude zkusit přepájet:) Ono tam moc prostoru není a tak nevím, jak nejlépe ho dostat ven...
Díky
Zafira 1,8 92 kW, r.v 2001.