Záměna ovladačů topení, atd.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Záměna ovladačů topení, atd.
Nevím, jestli to zde již někoho napadalo, ale čím dál více přemýšlím o jedné menší změně v interiéru (já vím, nevím roupama coby )
Jen takový dotaz, dalo by se zaměnit ovladače topení - myslím tím pouze jen ty 3 plastový kolečka kterými regulujeme větrák, topení a směr proudění vzduchu?!?!?
Ještě Vás asi napadá otázka co bych tam chtěl nabastlit že? no ovládací prvky z OCTÁVIE (poslední verze).
V práci octávky máme a vypadá to docela dobře - astra by tímto myslím dostala mladiství vzhled v iteriéru
PS: ještě mě zajímá jestli se daj samostatně koupit pouze ty plastový kolečka ovládacích prvku v koktávce.......
Jen takový dotaz, dalo by se zaměnit ovladače topení - myslím tím pouze jen ty 3 plastový kolečka kterými regulujeme větrák, topení a směr proudění vzduchu?!?!?
Ještě Vás asi napadá otázka co bych tam chtěl nabastlit že? no ovládací prvky z OCTÁVIE (poslední verze).
V práci octávky máme a vypadá to docela dobře - astra by tímto myslím dostala mladiství vzhled v iteriéru
PS: ještě mě zajímá jestli se daj samostatně koupit pouze ty plastový kolečka ovládacích prvku v koktávce.......
- Reklama
Re: Záměna ovladačů topení, atd.
řek bych že asi ne okta to bude mít v elektrice a astra manuál
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no eště jsem to psal...chci měnit pouze ty kulatý čudlíky ne komplet...jde jen o plast
a když v koktávce otáčím čudlem pro směr vzduchu tak je to stejnej zvuk jak u astry...takže si myslím že to bude stejný...
a když v koktávce otáčím čudlem pro směr vzduchu tak je to stejnej zvuk jak u astry...takže si myslím že to bude stejný...
to my došlo ale ten čudlik bude na jinym principu to sem tím myslel
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no v astře se dá lehce vydělat ten ovládací prvek...je tam vlastně taková tyčinka do tvaru křížku...
kdyby to u koktávky taky bylo samostatný a ne součásti celého mechanismu...chtělo by se prostě zeptat nějaký šádemena...
kdyby to u koktávky taky bylo samostatný a ne součásti celého mechanismu...chtělo by se prostě zeptat nějaký šádemena...
Tak si je v práci zkus urvat a poznáš......
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
for M.erik
neblázni bych přišel na půl roku o řidičák.....
tu nejnovější koktávku půjčují v práci co vím zatím jenom mě....z těch podřízených pracovníčků...kdybych tam něco urval...tak asi budu doživotně jezdit na KOLOběžce...
tu nejnovější koktávku půjčují v práci co vím zatím jenom mě....z těch podřízených pracovníčků...kdybych tam něco urval...tak asi budu doživotně jezdit na KOLOběžce...
Zajímalo by mě,jestli by seděli i ovladače z Astry H.
Opel Astra G Caravan,EDITION 2000 1,6 16V Modrá metalíza
Tak to teda máš úplnou pravdu , že já jsem se líp neučil, mohl jsem dneska mít taky takový starostirychlyradim píše:.......... přemýšlím o jedné menší změně v interiéru (já vím, nevím roupama coby ).......
Mobil : 602318645
Neseděly.Ogr.Vasil píše:Zajímalo by mě,jestli by seděli i ovladače z Astry H.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
maš astru ne ? ta je snad tvoje tak proč na koloběžce ?rychlyradim píše:for M.erik
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem byl dnes ve škodovce...a bohužel se ty plastový kolečka nedaj koupit samostatně...takže to je na ...
ale fakt by to vypadalo dobře
Ale co mě dneska nasr...o tak když jsem se vrátil z pracovní schůzky..tak přímo před budovou ve které pracuji mi nějaký k***t odřel přední nárazník..se fakt pominu..ty lidi jsou fakt...h******...
mě hned přešla chut na nějaký vovladače...
ale fakt by to vypadalo dobře
Ale co mě dneska nasr...o tak když jsem se vrátil z pracovní schůzky..tak přímo před budovou ve které pracuji mi nějaký k***t odřel přední nárazník..se fakt pominu..ty lidi jsou fakt...h******...
mě hned přešla chut na nějaký vovladače...