Poškození čelního skla
Poškození čelního skla
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak veliké poškození od kamínku musí na skle být aby pojišťovna proplatila výmenu.
Chytil sem kamínek a vznikla prasklinka ve výhledu o délce asi 5mm.
Je to jen taková čárečka ale neni to povrchový,je to prasklý skrz.Viníka jsem dojel a byl by ochotný zavolat na svoji pojišťovnu a vyřídit to.
Tak nevim,uznají to jako že je to na výměnu?
Díky.
Chytil sem kamínek a vznikla prasklinka ve výhledu o délce asi 5mm.
Je to jen taková čárečka ale neni to povrchový,je to prasklý skrz.Viníka jsem dojel a byl by ochotný zavolat na svoji pojišťovnu a vyřídit to.
Tak nevim,uznají to jako že je to na výměnu?
Díky.
Zafira 1,8 16V 92kW Z18XE
- Reklama
Re: Poškození čelního skla
Neviem presne, kamarát niečo tiež riešil a tuším mu to uznali ale neviem či nemal prasklinu vačšiu to si nepamatam už
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
To mě taky napadlo,ale ta pani co to způsobila viděla jak je to veliký.
Jedině že bych řekl že se to samo zvětšuje.
Jedině že bych řekl že se to samo zvětšuje.
-
- Kontaktovat uživatele:
nemám osobní zkušenost,ale prostě jsi jel dál a udělal se pavouk jako kráva a hotovo
Jenže já nevim co to udělá když do toho praštim.Aby to pak nebylo nějak vidět že je to udělaný schválně.
Z mé vlastní zkušenosti vím, že působení teplého vzduchu na okno tu prasklinku zvětší a ví to i servisech, kde je mění. Je to asi taky rok, co se mi něco podobného stalo. Prasklina jako prasklina. Já to řešil z pojistky od jednoho známého. Zavolal jsem na pojišťovnu, řekl jsem jim co se stalo a že takhle jezdit nemůžu, tak mi řekli ať to nafotím, pak jim to pošlu a zajedu si vyměnit okno kamkoli do servisu.Jsou i servisy, které tyhle ty události řeší za tebe. Ty s tím nemáš starosti a oni si za to nechají zaplatit
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- marko100le
Najlepsi sposob ako to robia v X skloservisoch je male kladivo(alebo jamkar) tou spicatou stranou prilozis presne na tu prasklinu adruhym kladivom po no tuknes.hlavne to neprehanaj
Lebo tych 5mm ta mozno posle na opravu skla.
Lebo tych 5mm ta mozno posle na opravu skla.
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
No já sem si právě taky myslel že mi třeba jen pojišťovna zaplatí opravu skla.
To bych ale nechtěl.Když už,tak vyměnit.
To bych ale nechtěl.Když už,tak vyměnit.
sklo ti vymění, já měl taky takovou malou, a jak svítilo slunce, a já dal ten alobal proti slunku, tak prasklo celé, že jsem málem nedojel z PL.
jinak to teď polej horkou a máš to
jinak to teď polej horkou a máš to
Naposledy upravil(a) spermin dne 25 led 2010, 20:07, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Taky sem měl problém ze sklem já ho mám připojištěné za zhruba 700 kč ročně s 10 procentní spoluúčastí.Když sem dostal kamínkem tak sem to vzal hned do servisu a tam mi řekli že se o vše postarají veškerou dokumentaci pošlou a sklo vymění. Zaplatil sem 500 kč hned a po 14 dnech mi přišlo s pojišťovny hlášení o škodě a částka kterou si určily v servise.Do servisu sem jim dovezl peníze s pojišťovny a měl sem klid.Podle mě těch 700 ročně není taková hrůza a 500 za spoluučast se taky dá. Určitě jednoduší než se pak s někým hádat a platit pálky za skla.
skrz ti asi neopraví, kuří oko ano
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
- marko100le
Uz ked som kupil karu mal som dole tiez asi 4 mm prasklinu no netrapilo ma to.
Az ked raz v noci som siel domov a von bolo -18 a ked som prechadzal cez dlhy most zrazu rana a prasklina bola z jednej strany na druhu.
Pripisal som to teplote, z dnuka teply ofuk na sklo a von -18 a uz to bolo.
Az ked raz v noci som siel domov a von bolo -18 a ked som prechadzal cez dlhy most zrazu rana a prasklina bola z jednej strany na druhu.
Pripisal som to teplote, z dnuka teply ofuk na sklo a von -18 a uz to bolo.
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
-
no přidam se do tématu.Já mám zas tak poškrabany vokno že když mě večer míji auto nic moc vidím ..jak pak to mám udelat aby me to vymenily?? pripojisteni mam...najde se nekdo z Brna???
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
opravit prasklé sklo, inu člověk se učí, nebo je opravou myšlená výměna??
Bratránek at se snažil jak se snažil prasklinu na skle nemohl nafotit...kladívko byla jediná volba, ale opravdu pozor - jemu se vysypalo do vnitř, mě bylo porazeno na fotit až v servisu, - ačkoli mě stačilo v letním pařáku ostříknout a prasklinka už jela až do poloviny vozu...ale taky už je doškrábané....
hlavně to chce po výměně skla hned vyrazit, aby lépe proschlo lepidlo - to je sarkazmus, pěkně si počkat až do doschne, ono se pak rádo odlepuje!
Bratránek at se snažil jak se snažil prasklinu na skle nemohl nafotit...kladívko byla jediná volba, ale opravdu pozor - jemu se vysypalo do vnitř, mě bylo porazeno na fotit až v servisu, - ačkoli mě stačilo v letním pařáku ostříknout a prasklinka už jela až do poloviny vozu...ale taky už je doškrábané....
hlavně to chce po výměně skla hned vyrazit, aby lépe proschlo lepidlo - to je sarkazmus, pěkně si počkat až do doschne, ono se pak rádo odlepuje!
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..