vymena sedaciek + nefunguje vyhrev
vymena sedaciek + nefunguje vyhrev
Dneska som sa chcel pustit do vymeny prednych sedaciek. Kazda z nich drzi na 2 T40 sroboch a v predu su len nasunute tie lyziny to takeho uska.
Jeden z 4 šrobov som asi po 5 mnutach odtiahol, a ostatne 3 ani zatoho boha....
Neviete mi nieto poradit, ako tie sedacky od tade dam prec?
Rozmyslal som aj nadtym, ze by som hlavicky tych T40 srobov odvrta, potom by v zavite ostal vlasne len zavit z toho srobu, a sedacka by povolila. Lenze potom, co..
Dam tam samorezku, a zapustim ju nejak vedla toho srobu???
Bude to drzat dobre?
Samozrejme ze som skusal aj WD40 dat na srob, a nic.
Jeden z 4 šrobov som asi po 5 mnutach odtiahol, a ostatne 3 ani zatoho boha....
Neviete mi nieto poradit, ako tie sedacky od tade dam prec?
Rozmyslal som aj nadtym, ze by som hlavicky tych T40 srobov odvrta, potom by v zavite ostal vlasne len zavit z toho srobu, a sedacka by povolila. Lenze potom, co..
Dam tam samorezku, a zapustim ju nejak vedla toho srobu???
Bude to drzat dobre?
Samozrejme ze som skusal aj WD40 dat na srob, a nic.
Naposledy upravil(a) langdon2 dne 08 pro 2009, 22:40, celkem upraveno 1 x.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Re: vymena sedaciek
Wohooo ako sedacku na samorezku chalan ty si samovrah ne ne na favorite som mal tento isty problem, sroby som doslova cele jak sa dali vykupal vo wd40 a nic, potom som skusil brzdovu kvapalinu a nic, tak som to este raz poriadne pomacal a nechal cez noc stat a rano voala jak maslo do noza. Urcite tam ale nedavaj samorez, to je prasaren Radsej ked uz nic tak odvrtaj hlavicku a potom tensim vrtakom aj cely srob, navrtas novy zavit a das vasi srob, ale najprv by som skusal nejak odtiahnut rozumne
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
O.k. Asi zbehnem s tym zajtra do nejakeho servisu...Na taketo operacie ja nemam nervy...To by som skorej to auto zapalil....
aj to je riesenie, potom nafot jak to hori ale len tak pred tym nez to das do servisu skus to nehat cez not oliate brzdovkou ci wdckom ci naahodou sa to nechyti
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
No skusim...diky. Ja proste nemam na taketo prace nervy. AJ tycky stablizatora isli prec karboskou...
Bo som odtrhol oko stabilizacnej tyci.
Bo som odtrhol oko stabilizacnej tyci.
Langdon: spíš to bude tím, že nemáš potřebné nářadí na povolení... Ten šroub není zarezlý, je zalepený, proto tak drží, jakmile se ti poprvé pohne, už to půjde v poho povolit. Ale jsou ku*va dotažený... V žádném případě ale šrouby nenahrazuj menšími, či nedej bože nějakými samořezkami, nezapomeň že při nárazu (kdyby jsi nedejbože boural), drží nejen sedačku ale i tebe...
Shimmeron: jo, jenže na fáčku jsi měl šrouby zarezlý, proto pomohl uvolňovač, tady jsou lepený, drží to loctite ne rez a na ten ti uvolňovače moc nepomůžou.
Shimmeron: jo, jenže na fáčku jsi měl šrouby zarezlý, proto pomohl uvolňovač, tady jsou lepený, drží to loctite ne rez a na ten ti uvolňovače moc nepomůžou.
END
Dakujem ti TRDLO. Hej, je tam Loctite, teraz som si to precital v Jak na to. Nevadi.Nikto nevie vsetko.Zajtra idem do Oplu v Nitre, nech sa s tym pohraju. Pojdem domov, prehodim pyropatrony, nahodim nove sedacky, zbehnem do Oplu, a nech mi to poriadne momentakom a momentom 20 Nm dotiahnu.A samozrejme nech daju aj nove sroby.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jojo,pravdu má Trdlo,je tam nákej sajrajt modrej,ale já je rval z Vectry co stála rok venku a rostla v ní už i tráva a konce šroubů byly rezavé.Jeden šel celkem dobře,ale na druhém jsem málem zlomil klíč,ale jak se utrh,už pak šel,ale kua ztuha.Sem tu sedačku dělal asi 1/2 hodiny.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Trdlo, prosim ta, co je to Bouchacka?
Takze v Opli to nebude pre nich ziaden problem...ci?
Bo ja mam doma len taku malu racku ....ale uz toho poodtahovala dost...
Takze v Opli to nebude pre nich ziaden problem...ci?
Bo ja mam doma len taku malu racku ....ale uz toho poodtahovala dost...
- Nemery
- Kontaktovat uživatele:
místo ráčny použij trhák a na to nasad nějakou menší tyč,aby jsi se tam s ní vešel a aspon o kousek to pootočil....
Co je to trhak.....
- Nemery
- Kontaktovat uživatele:
- denny
- Kontaktovat uživatele:
BOUCHAČKA je automechanický výraz pro vzduchovou utahovačku.
chod si kupit potrebny orech s tym rozmerom torxu a nasad to na poriadnu racnu - to iste ti spravia v opli !! ale neviem ci zadarmo
orech kupis napriklad v Nitre myslim v Haker na Parovskej a stoji ak sa nemylim 5€. A racnu s nastavcom najlepsie by mal mat kazdy druhy sused doma, najlepsi je ten trhak lebo tym to rovnomerne odtiahnes.
Tymi malymi torxami L profilu to ani neskusaj, je to maky materiel, mala paka a tlacis na to len jednou stranou - koledujes si o znicenie tej skrutky a potom je problem s tym.
orech kupis napriklad v Nitre myslim v Haker na Parovskej a stoji ak sa nemylim 5€. A racnu s nastavcom najlepsie by mal mat kazdy druhy sused doma, najlepsi je ten trhak lebo tym to rovnomerne odtiahnes.
Tymi malymi torxami L profilu to ani neskusaj, je to maky materiel, mala paka a tlacis na to len jednou stranou - koledujes si o znicenie tej skrutky a potom je problem s tym.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima