Jak rozdelat svetlo
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Jak rozdelat svetlo
Ahoj,
potrebuju rozdelat predni svetlo a nejak nevim jak na to. je tam nejaky cerny lepidlo a nechci si znicit kvuli tomu svetlo. Nedelal to tady nahodou uz nekdo?
Lukas
potrebuju rozdelat predni svetlo a nejak nevim jak na to. je tam nejaky cerny lepidlo a nechci si znicit kvuli tomu svetlo. Nedelal to tady nahodou uz nekdo?
Lukas
- Reklama
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak rozdelat svetlo
Delalo to uz nekolik lidi, ja zrvona ne, ale taky se na to chystam. Co si pamatuju tak to svetlo je spojene tym lepidlom, musis to nahriat teplom teplovzdusnou pistolou/fenom a pak to rozlepit a nasledne kdyz vsechno dodelas tak to zas musis slepit dohromady...
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora 

Dělal jsem to 2x fénem a potřetí jsem to strčil do trouby - to je nejlepší řešení, rovnoměrně se to nahřeje po celé délce.
No na málo, na málo... (neměřil jsem to).
OT : kuře 20min na 200
- vepřová zadní 35min na 250
- světlo přední ...............
A máme upečeno

- vepřová zadní 35min na 250
- světlo přední ...............

A máme upečeno

Mobil : 602318645
Proto nepíšu přesně na kolik - kdo to má radši s kůrčičkou, ať si přidá...
A kdo si ze světla chce udělat světlo NJoy ať si ještě víc přidá 

[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Já dělal Black Magic - takže "volume na max"
Ale teď vážně - dal jsem to na minimum (mohlo to být tak 50-60°) a podložil jsem to novinama, aby to světlo neleželo přímo na kovovém roštu. Chce to prostě vyzkoušet a když tak si přidat.
Ale teď vážně - dal jsem to na minimum (mohlo to být tak 50-60°) a podložil jsem to novinama, aby to světlo neleželo přímo na kovovém roštu. Chce to prostě vyzkoušet a když tak si přidat.
A kvoli comu chcete rozoberat tie svetla?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Zdarec. Dneska jsem dělal rozborku a zborku světla podle zdejších typů, měnil jsem parabolu. Horkovžduškou je to natotata, akorát zezačátku je potřeba trošku zapáčit, třeba šroubovákem. Ale pozor, lehce se doformuje zadní část světla. Já mě ulámaný držáky, tak mi to bylo fuk. Když sem se dostal v rohu pod "sklo" jde to už od sebe pomalu roztrhnout. Nazpět opět nahřát tmel a "sklo" vmáčknout zpátky. Práce tak na půl hodiny, bez demontáže a montáže světla 

Ja som to robil v tej trúbe na 50 stupnov a tiež to ide v pohode. Akurát neutierajte vnútro nejakou chemikáliou ako ja!
Použil som takú vodičku na nerez a chróm a začal mi ten chróm schádzať dolu. Tak teraz čakám na druhé svetlá. Nuž človek sa učí na vlastných chybách 

Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
Jen můj postřeh k tomu chromovýmu dílu, jde to přeleštit speciálním hadříkem co se používá na leštění brýlí 

Mobil : 602318645
No lidi žádná horkovzdušná pistole,či trouba.Chce to mít žiletkový nožík a pak jenom páčidýlko a pak opatrně řezat.Nemyslete si,že jsem nějaký expert,ale viděl jsem to u Renka a šlo mu to nádherně i bez trouby.No ale on je už v tom zběhlý,on se vyzná,už to dělal tolika lidem,že i s nějakou tou lahvinkou v sobě by to určitě zvládl 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL