Střešní okno
Střešní okno
Ahoj lidičky. Vzhledem k tomu, že nemám klimu tak scháním dobré střešní okno. Někde jsem zahlídnul okno se solárníma panelama u kterého je ventilátor a jak se zvedne teplota v autě tak to ten ventilátor z auta začne odvětrávat. Nevíte kde bych ho sehnal a kolik stojí?
Díky
Díky
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB 

- Reklama
kolik se zhruba pohybujou ceny střešních oken + montáže? nemáš lepší rovnou dodělat klimu? klima se ti aspoň trochu vrátí až to budeš prodávat bo třeba v letošnim létě auto bez klimy jen tak neprodáš.....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
zkus toto http://www.opel-ford.o1.cz/ jinak bych taky zkusil annonci...potřebuješ chladič klimy + vody + saharu, kompresor, trubky, topení, jednotku chlazení, svazek od jednotky chlazení, ovladač topení s tlačítkem na klimu
Originalní střešní okno u Gečka
Zdravím,
mám originální el. střešní okno Webasto ve své Astře G a stále se potýkám s problémy větrného štítku. Každé jaro,léto znovu a znovu lepím plastové díly uchycení větrného štítku. Nevíte náhodou někdo, kde bych je mohl sehnat. V oplu mi nabídli celé okno
snad spadli z višně né
. Loni i letos jsem objížděl středočeské vrakáče bez valného efektu. Koupil bych celý štítek i s oběma pacičkama. Poradí někdo?
mám originální el. střešní okno Webasto ve své Astře G a stále se potýkám s problémy větrného štítku. Každé jaro,léto znovu a znovu lepím plastové díly uchycení větrného štítku. Nevíte náhodou někdo, kde bych je mohl sehnat. V oplu mi nabídli celé okno

OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Re: Originalní střešní okno u Gečka
A potrebuješ tam ten veterný štít? Na mojej astre ho nemám a ani mi zatial nejak nechýba.indet píše:Zdravím,
mám originální el. střešní okno Webasto ve své Astře G a stále se potýkám s problémy větrného štítku. Každé jaro,léto znovu a znovu lepím plastové díly uchycení větrného štítku. Nevíte náhodou někdo, kde bych je mohl sehnat. V oplu mi nabídli celé oknosnad spadli z višně né
. Loni i letos jsem objížděl středočeské vrakáče bez valného efektu. Koupil bych celý štítek i s oběma pacičkama. Poradí někdo?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
No stačilo když jsem ten větrný štítek jen přitáhl k rámu okna.
Ten hukot mě teda stačil
Pro jistotu už s oknem zajiždím do střech co nejmíň, poněvadž to slepené už prdky drží.
Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu?
Jinak dle mého názoru těch výrobců el. střešních oken bylo nejspíše tak jak i jiného vybavení víc, protože kamarád má trochu jiné provedení a to mu drží. Sakra že já jsem zrovna kápl na páteční kousek
Ten hukot mě teda stačil

Pro jistotu už s oknem zajiždím do střech co nejmíň, poněvadž to slepené už prdky drží.
Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu?
Jinak dle mého názoru těch výrobců el. střešních oken bylo nejspíše tak jak i jiného vybavení víc, protože kamarád má trochu jiné provedení a to mu drží. Sakra že já jsem zrovna kápl na páteční kousek

OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Ty otváraš strešné okno tak že tam maš dieru? Tak vtedy to hukot musí byť. Ja strešné otváram iby do tej vetracej polohy, tam mi nič nehučí a odsáva to vzduch z kabíny. Ale v OPLI by to mali predávať ako náhradný diel, myslím že som to aj videl niekde v katalógu.
takže máš dodělávaný střešní?Sršeň píše:Jaj tak, ja mám iné strešné okno. Myslel som že ten veterný štít je osobitne upevnený na streche tesne pred oknom. Tie som videl v katalógu. No neviem či to niekde kúpiš, možno na vrakáči ale to bude asi fuška.
Prečo myslíš? Nie sú rôzne strešné okná? Fakt netuším. Myslel som že je to originál. Mám nejakú divnú astru.
Odfotím to a zhodnotíš to. Keď som bol u teba tak sa ti zdalo žeby to bolo dorábané? Ináč mi bolo divné keď som ju kupoval že má aj klimu a aj strešné okno.