Co s zšedlými plasty dveřních lišt??
Co s zšedlými plasty dveřních lišt??
Astra má zešedlé lišty a dveřích, to samý gumový lištičky okolo oken, jaký přípravek na to funguje aby to nesmyl po prvním dešti, co používáte ? Koupil jsem si nějaký plast renovator ve spreji a je to příšerná srač*a, mastný jsem měl vše okolo a navíc to šlo špatně odstranit z laku. Takže nejlépe něco, abych to mohl nanášet hadrem a rozleštit, na ceně nezáleží ... za rady děkuji
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
plasty do barvy auta, jiny reseni neni aby to vypadalo hezky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
manli> sorry, ale vyhledávání v tomdle foru mi přijde docela tragický a pokud tu nejsi od začátku tak se tu nezorientuju a než bych to ašel, tak mi tu stoprocentně odpoví víc lidí než to "hledání"
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
Já používám COYOTE - Oživovač pneumatik a vnějších plastů... Je toho 300ml v spreji a stojí do 100Kč. Používám ho hlavně na kliky dveří, boční lišty, střešní lišty, ramínka stěračů a gumiček okolo oken Sem tam mastnou šmouhu s ním udělám, ale stačí vzít kousek hadru a hned je to dole z karoserie Používám jej převážně přes léto, z počátku ten výsledný efekt vydržel tak týden maximálně, ale cca po dvou měsících neustálého ( 1X - 2X týdně ) oživování ten výsledný efekt vydrží i skoro měsíc, pokud nejsou mrazy, viz teď...
Minulý měsíc jsem naposledy vzal lišty atd tím oživovačem v spreji a dnes, než jsem jel na sraz, tak jsem je vzal znovu, protože za ten měsíc neustále špinavého auta a chladnějších teplot ty lišty vypadaly jak kdyby jim bylo 20let
Ale žádný oživovač nevydrží dlouho, tenhle se mě jako jediný osvědčil že vydrží poměrně dlouho při jakémkoliv počasí... Takže pokud se chceš vyhnout neustálému leštění, tak jedině buď koupit nové lišty a nebo je nechat přelakovat jaké barvy budeš chtít cenově to výjde asi stejně
Minulý měsíc jsem naposledy vzal lišty atd tím oživovačem v spreji a dnes, než jsem jel na sraz, tak jsem je vzal znovu, protože za ten měsíc neustále špinavého auta a chladnějších teplot ty lišty vypadaly jak kdyby jim bylo 20let
Ale žádný oživovač nevydrží dlouho, tenhle se mě jako jediný osvědčil že vydrží poměrně dlouho při jakémkoliv počasí... Takže pokud se chceš vyhnout neustálému leštění, tak jedině buď koupit nové lišty a nebo je nechat přelakovat jaké barvy budeš chtít cenově to výjde asi stejně
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jakýkoliv přípravek je vyhození peněz a námahy.
Počkej si až bude teplo a nastříkej to do černé nebo do barvy auta, pokud to neodflákneš tak ti to pár let vydrží (mám to už druhou zimu a stále je to krásné). Uděláš si to sám, za pár hodin je hotovo a peněženka ti poděkuje.
Počkej si až bude teplo a nastříkej to do černé nebo do barvy auta, pokud to neodflákneš tak ti to pár let vydrží (mám to už druhou zimu a stále je to krásné). Uděláš si to sám, za pár hodin je hotovo a peněženka ti poděkuje.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Nám se docela osvědčil dříve prodávaný TOROZIN - UV určený pro ochranu pryží, pneumatik a k oživení plastů automobilů. Je to taková černá tekutina z mléčnou emulzí, natřeš to (bacha na okolní lak) a pak vyleštíš. Plasty jsou jak nový. Mi teda máme lišty v barvě, ale používali jsme to leta na předešlá auta. Vydrží to celkem dlouho a když občas auto vezmeš leštěnkou tak to vypadá dobře. Akorát nevim jestli se ještě vyrábí nebo jestli se dělá něco podobnýho pod jiným názvem.
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
Ty jo tak takhle ti to neřeknu, měli jsme je již v barvě při koupi, ale zkus se zeptat jakýhokoliv lakýry nebo tam kde prodávají barvy na auta. Vim že se to musí napřed stříknout nějakým základem na plasty aby se to neloupalo a pak barva. Ale přesně značku nevim. Sorry...
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja nechaval lakovat vsechny cerny plasty co mam na aute krome list kolem oken, predtim to bylo hnusny a nebavilo me to kazdy mesic "delat cerny"
ted to mam v laku a pohoda, par detajlu.
Predtim
Potom
ted to mam v laku a pohoda, par detajlu.
Predtim
Potom
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet