No to mě taky napadlo. Ono se asi h***o stane, když tam pár dní nebude, ne?Honzza píše:No ja to udelal jednoduse... Filtr jsem vyndal a vzal ho sebou a samozrejmne ze mi jako prvni nabizely ten druhej kterej jsem nechtel...
Výměna pylového - kabinového filtru - foto
- Reklama
No ja to nechal cely otevreni a normalne jsem s tim jezdil par dnu ale nesmis zapinat topeni A taky je dobry nez tam das ten novej ten prostor poradne vycistit treba vysavacem pac kdyz tam davas ten novej muze se stat ze ti nezaleze uplne az do konce pak se tam zkrouti a filtr tam bude k nicemu... ale to uz tu asi psano bylo...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
Dneska jsem vyndal přihrádku u spolujezdce, že se podívám jakej koupit ten filtr. Když jsem viděl, že je k tomu přístup jak k penězům, vykašlal jsem se na to a nechám to na podzim (až nebude takový horko). Vnitřní cirkulace mi funguje asi tak s 10% úspěšností - jinak je v poloze zavřeno a nejde otevřít (poznám to podle toho, že se změní zvuk). Zkoušel jsem to dnes zapnout a tomu mechanizmu trochu rukou pomoct, ale nešlo to. Neví někdo proč? Je to jakoby zaseklý. Nebo něco dělám špatně?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak jsem dneska jel kolem Opela a napadlo mě, že mi určitě podle VINu řeknou jakej z těch dvou druhů filtrů tam budu mít. NEŘEKLI! Jen: Jó pane, voni si to tam ve výrobě flákali jak chtěli, v tom není žádnej systém. Takže vymontovat, přijet a koupit podle starýho.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Volbu pylového filtru: topení s krytem na šroubek nebo na háčky. Dobrá reference od filtrů FILTRON.
šroubek (DELPHI)
FILTRON - K1014
háčky (BEHR)
FILTRON - K1055
CORTECO - 80000113 (ELIT, uhlíkový, dobrá cena)
Interval výměny: z vlastní zkušenosti okolo 15.000km
šroubek (DELPHI)
FILTRON - K1014
háčky (BEHR)
FILTRON - K1055
CORTECO - 80000113 (ELIT, uhlíkový, dobrá cena)
Interval výměny: z vlastní zkušenosti okolo 15.000km
Astra CLASSIC II 1.6TWINPORT - Z16XEP
Vím že to je už skoro dva roky ale kde tehdy byl kabinový filtr uhlíkový za 499,-? Za tu cenu jsem jej nikde nenašel takže je to asi velmi dobrá cena. Já našel nejméně tuším za 690,-Lomikar píše: Takže BEHR filtr má rozměr 270x240x32 Označení od firmy 4F je 5376PKP nebo od FRAM CF8867
Já jsem bral s aktivním uhlím za 499.Motor mám Z16XE a klima
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna pylového filtru - foto
Dnes jsem se díval jaky filtr tam mám a vidím na něm na hoře že tam je napsano AIR FLOW a šipka, tedy směr vzduchu, takže by měl být nasazen asi šipkou ve směru proudění vzduchu. ale to ja jak? Ja myslím že směrem od motorového prostoru do kabiny, nebo ne? Protože ten filtr tam byl nasazený právě naopak šipka ukazovala směrem z kabiny do motorového prostoru. Tak jak je to prosím vás správně??? A než se mi začnete smát tak podotýkám že já jsem ho tam nedával.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
šipkou snad do kabiny Né? nebo se pletu?Hribek píše:Dnes jsem se díval jaky filtr tam mám a vidím na něm na hoře že tam je napsano AIR FLOW a šipka, tedy směr vzduchu, takže by měl být nasazen asi šipkou ve směru proudění vzduchu. ale to ja jak? Ja myslím že směrem od motorového prostoru do kabiny, nebo ne? Protože ten filtr tam byl nasazený právě naopak šipka ukazovala směrem z kabiny do motorového prostoru. Tak jak je to prosím vás správně??? A než se mi začnete smát tak podotýkám že já jsem ho tam nedával.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
já si to myslím taky, ale potřebuju to od někoho potvrdit na 100%