manžeta řadíci paky
- Reklama
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
no, tak to ti řeknu rovnou, že stříbrnou ti neudělám, protože nemám takovou kůži. Momentálně ti můžu nabídnout buď černou, červenou a modrou kůži. Prošití je bez problémů....Martin22 píše:Cau Gelty mel bych zajem o manžetu na řadící páku i na ruční brzdu a chtěl bych to v tomhle provedeni: manžeta na ruční brzdu by byla celá stříbrná s černým prošitím a manžeta řadící páky by byla dvoubarevna stříbrno černá s e stříbrným prošitím. Kdyžtak mi pisni SZ a nejak se domluvime
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
no, ona je tmavě šedá. Světle vypadá jen na obrázku.Martin22 píše:a co takova ta šeda co maš na strankách ukázanou v těch materialech?
Je to pod tou zelenou...
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
nad tou zelenou je tmavě modrá...bohužel kůže je přírodní materiál a těžce se fotí v jeho pravém odstínu...Martin22 píše:a ta nad tou zelenou to je co za barvu? to je podle mě šeda ta pod zelenou je nějaká béžová ne?
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to bude...Martin22 píše:no divej řeknu to takhle kdyz kliknu na ty tvoje stranky a dam Barvy provedeni tak bych to chtěl hned z těch dvou prvních co tam jsou a to je černá a šeda podlě me teda tak jestli máš černou a šedou tak to z nich udělej aby ta šeda byla aspon trochu světlejší jak ta černá
Písni mi SZ s detaily,jak a co chceš ušít a adresu, kam to poslat
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, v tom vám fakt nepomůžu. Já jen vím, kolik to stojí i s poštovným v českých korunách....kluci ze slovenksa mi nenapsali, kolik je to nakonec stálo...peet100 píše:Gelty napis mi prosim Ta co to teda bude stat na slovensko. Ak to je 600-650 tak hned objednavam.. Teda este farby vybrat, to bude najhorsie:)
.
Zkusím to zjistit....
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
No, když bys chtěl, můžeš mi částku v českých korunách poslat na účet a tím ušetřit nějaké ty koruny za dobírku....peet100 píše:Gelty napis mi prosim Ta co to teda bude stat na slovensko. Ak to je 600-650 tak hned objednavam.. Teda este farby vybrat, to bude najhorsie:)
.
Ikdyž se už našli i odvážlivci, co mi posílají peníze v obálkách...
Mi sice věřit můžete ,ale poště...? Radši tto neriskujte...