Hele draci, když je to zvenčí stříknutý, co tomu řiká, voda, mráz, sůl, sluníčko atd. Máte s tím zkušenosti jak dlouho to vydrží a nebo to opravdu nějak jde rozdělat a fouknout to zvnitřku ?
Jo a ještě jedna doplňující - černou nebo jinou barvu ?
Ta barva se stříká zvenčí a sníh ani voda mraz tomu nic nedělá. Měl jsem to víc jak dva roky na efku a drželo to pěkně. Důležité je to světlo před samotným nástřikem dobře odmastit.
COBEIN píše:Ta barva se stříká zvenčí a sníh ani voda mraz tomu nic nedělá. Měl jsem to víc jak dva roky na efku a drželo to pěkně. Důležité je to světlo před samotným nástřikem dobře odmastit.
OK, budu důvěřovat a co se týče té barvy ? Černou nebo máš lepší zkušenost s jiným odstínem.
Majku, nešlo by to použít na sklo místo clony?
Co je to za barvu? Výrobce název, typ??
Hmm tohle vůbec neni blbá myšlenka, zrovna řešim clonu na přední okno, ale mám dojem, že stříknout do rovnoměrně v takovém měřítku by byl asi docela kumšt. osobně bych si na to asi netroufnul, pokud by v tom nebyl nějakej fígl.
Včera jsem na to koukal, a nemělo by to být tak těžký. Koupím chrom sprej, oblepím to okolo blinkru a tříknu ho, zbývá koupit oranžový blikače. Až se na to vrhnu, zkusím udělat nějaký foto
S tím kouřovým efektem se mi to nelíbí a kamarád s tím měl problémy jak na technický, tak s poliši, i když to měl lehce. A ještě se mi na tom nelíbí, jak to zmatní. Myslím, že stříknutí blinkru je dostačující, viz obrázek od tappaji
Specnaz píše:Včera jsem na to koukal, a nemělo by to být tak těžký. Koupím chrom sprej, oblepím to okolo blinkru a tříknu ho, zbývá koupit oranžový blikače. Až se na to vrhnu, zkusím udělat nějaký foto
Asi jsem tě úplně nepochopil - co chceš stříknout tim chromem, ten vnitřní oranžový plast nebo co ?