rez na lemech blatníků
- Reklama
Zakrejt to snad ne to si pak muze clovek zaplastovat cely auto aby to nebylo videt
duphy
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
No a nakolik tě ta oprava vyjde? Si myslim, že na tom svim to nemám nijak moc ještě rozlezlý, tak to skusim opravit, ikdyž to zastavit asi nepude, podle mě se to bude pořád šířit, nebo se objeví něco novýho. Takže nakonec k tomu karosářoj pomažu taky.herminator píše:no ja jsem se zrovna včera objednal ke karošáři, budou mi lemy měnit a pak do laku. Bráchovi už to dělali a vypadá to teda mnohem líp, snad to i pak nějakou dobu vydrží.
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
-
- Kontaktovat uživatele:
No u mě to zpočátku vypadalo jako u tebe na těch fotkách, ale po zimě se to kurevsky rozjelo. Teď mám chycené oba zadní lemy kousek nad prahem. Je to samý puchýř a ještě celé od rzi. Na stříbrný to vypadá hrozně, takže to jde na repas. Předběžná cena je 5-6tis. , ale už se na to fakt nemužu dívat.Hanzzz píše:No a nakolik tě ta oprava vyjde? Si myslim, že na tom svim to nemám nijak moc ještě rozlezlý, tak to skusim opravit, ikdyž to zastavit asi nepude, podle mě se to bude pořád šířit, nebo se objeví něco novýho. Takže nakonec k tomu karosářoj pomažu taky.herminator píše:no ja jsem se zrovna včera objednal ke karošáři, budou mi lemy měnit a pak do laku. Bráchovi už to dělali a vypadá to teda mnohem líp, snad to i pak nějakou dobu vydrží.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Nj, tak levná zaležitost to nebude, zkusim to ještě před zimou poopravit a uvidim, co to přes zimu udělá, snad to trochu oddálim. Ale klempíř mě asi nemine.
mam lehce pomačkanej pravej zadní lem, jsem si myslel, že bych to nechal opravit, ale ted když se toho ještě chytá rez, tak na to kašlu, a pude to pak vyměnit celý.
mam lehce pomačkanej pravej zadní lem, jsem si myslel, že bych to nechal opravit, ale ted když se toho ještě chytá rez, tak na to kašlu, a pude to pak vyměnit celý.
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
2 herminator, nevim kam to davas ale u nas na severu je jeden dil + lak za +- 2000kc takze za 4 bys mel hotovo.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
no vidiš ? ale jelikož auti je to kapečke z ruky, tak rozhodně ho nepovezu k vám , pak budu týden čekat a pak si pro něj zase jako skočím, trochu blbéé, ne?milosh píše:2 herminator, nevim kam to davas ale u nas na severu je jeden dil + lak za +- 2000kc takze za 4 bys mel hotovo.
-
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslím, dával jsem to tam toto pondělí a říkal že lak na jeden blatník je za dvojku + lem za 800,- a ještě práce k tomu, takže nevím kdo by mi to udělal za 4 tácyNOVON píše:HEHE,tak to bych chtěl vidět toho chudáka,co se s tím bude dupat,materiál+práce,za dva litry..milosh píše:2 herminator, nevim kam to davas ale u nas na severu je jeden dil + lak za +- 2000kc takze za 4 bys mel hotovo.
Bral bych cenu 2 tis jen za nástřik,ale i s vyvářkou...tak to je sci-fi:-)..