TONOVÁNÍ SKEL
Re: TONOVÁNÍ SKEL
Máš pravdu předsedo, už jsem to našel:
Všechny úpravy a opravy zasklení vozidel, které mají za následek snížení světelné propustnosti zasklení, je možné provádět pouze za dodržení podmínek daných předpisem EHK č. 43, resp. směrnicí 92/22/EHS a musí podle nich být schváleny. Podle těchto technických předpisů nesmí být celková propustnost světla čelního skla nižší než 75 % a celková propustnost světla předních bočních skel nižší než 70 %.
To je jediné co říkají předpisy.
Všechny úpravy a opravy zasklení vozidel, které mají za následek snížení světelné propustnosti zasklení, je možné provádět pouze za dodržení podmínek daných předpisem EHK č. 43, resp. směrnicí 92/22/EHS a musí podle nich být schváleny. Podle těchto technických předpisů nesmí být celková propustnost světla čelního skla nižší než 75 % a celková propustnost světla předních bočních skel nižší než 70 %.
To je jediné co říkají předpisy.
END
- Reklama
Pokud by měl někdo zájem, tak v Brně to umim zařídit na Astru G Caravan za 4090,- a na Hatchback za 3890,-
Včetně všech dokladu a papiru .
Včetně všech dokladu a papiru .
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mužem se tam potkat ještě sem tam nebyl tak to očíhnu víc SZ
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
ták je to na autě
Nakonec jsem vybral 15% propustnost dozadu a 35% dopředu
dojmy? ve předu to zevnitř nejde skoro poznat a vzadu je to jako když bych řídil přez sluneční brýle, což u mě není nic neobvyklého
a z venku? dozadu je vidět skoro prd a vepředu až po chvilce zadívání....
rozdíl mezi odstíny z úhlu nepoznatelnej a když se kouknu přímo, tak to jde poznat jen zřídka
Dík patří geniusovi za příjemný zabití dopoledne jelikož montáž trvala 7 hodin
EDIT: fotky večer v mým profilu auta
Nakonec jsem vybral 15% propustnost dozadu a 35% dopředu
dojmy? ve předu to zevnitř nejde skoro poznat a vzadu je to jako když bych řídil přez sluneční brýle, což u mě není nic neobvyklého
a z venku? dozadu je vidět skoro prd a vepředu až po chvilce zadívání....
rozdíl mezi odstíny z úhlu nepoznatelnej a když se kouknu přímo, tak to jde poznat jen zřídka
Dík patří geniusovi za příjemný zabití dopoledne jelikož montáž trvala 7 hodin
EDIT: fotky večer v mým profilu auta
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já si nechal taky nalepit tmu,zavolal jsem týpkům co se tím živí,přijeli až ke mě před barák a za 5h hotovo,bez vyndavání oken a super!!!Mám atest+kartičku o montáži kterou vozím sebou,folie jsou gelové a odolné proti poškrábání!Zadní mám 95% zatmavené a přední ten max co je povolen a to je 25%!Tecnická no problemo a poliši taky!!!Jo a mám na ně 2roky záruku!Koštovalo to 3000,-
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Pavlis
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, muze te mi prosim poradit? Chci si nechat natonovat skla na svoji Astricce. Když jsem to zjišťoval u nás v PCE , tak na Combika to vychází 5000kč, komplet auto + proužek na čelní okno.Je k tomu asest, znacka folii je 3M. Je to dobrá cena? Neznam nikoho kdo si to u nich nechal delat, tak nevim jak s kvalitou.
Astra Caravan 1,6 16V LPG,man. klima, X16XEL
Stříbrná nikam spěchat nemusí
Stříbrná nikam spěchat nemusí
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Michal Hačko to umí v Pardubicích nejlépe.Jezdí k němu ty nejdražší a nejsložitější vozy,Reklamace nulové,spokojenost zákazníků 100%,proto jsem ti na něj dal kontakt.Ty nejlepší tuningáři to tam taky dávají.Za kvalitu jeho práce je to dost dobrá cena.
Gregi je levnější,ale kvalita práce
Jinak všechny folie označeny MH jsou od něj.
http://www.mh-foliacar.cz/
Gregi je levnější,ale kvalita práce
Jinak všechny folie označeny MH jsou od něj.
http://www.mh-foliacar.cz/
Nechal jsem si dát autofólie od tehle firmy http://www.autofolie-levne.cz a jsem s nimi velice spokojen. jsou s atestem, takže by snimi nemel být žádný problém.
V Kroměříži kámoš lepí folie LLUMAR i s atestem a typovym listem. Práce zhruba na 4hodinky. Už pro mě a bazar dělal spoustu různých aut a vždycky max. spokojenost.
Mam zatmavený vepředu 65% a vzadu 85% - je to max. povolený, aby nebyly problémy. U mě max spokojenost, od tý doby ani nepotřebuju klimu
Na Zafiru - 4500,-, na Astruli - 4000,-
Kdyby někdo chtěl, tak rád předám kontakt nebo přímo domluvím.
Mam zatmavený vepředu 65% a vzadu 85% - je to max. povolený, aby nebyly problémy. U mě max spokojenost, od tý doby ani nepotřebuju klimu
Na Zafiru - 4500,-, na Astruli - 4000,-
Kdyby někdo chtěl, tak rád předám kontakt nebo přímo domluvím.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Ahoj, pokud mohu doporučit autofólie tak SunTek
Naposledy upravil(a) karlos45 dne 16 led 2010, 19:02, celkem upraveno 1 x.
Ja mam folie od Cartint a jsou supr Ve predu 50% a vzadu+pate dvere 20%...nikdy zadny problem...maji atest i certifikat. Na STK se nad tim nepozastavili ani na vterinu.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
Dělal si to tady někdo sám,jak jdou vyndat skla u zafiry.
-
- Kontaktovat uživatele:
to je otázka, nebo oznámení ?.... a na co skla by si vytahoval ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak samozřejmě to byla otázka
jinak podle tohoto návodu
skla vytahují,pravděpodobně je to o dost jednodušší dělat to na stole.
jinak podle tohoto návodu
Kód: Vybrat vše
http://www.autodoplnky.cz/montaze/slunecni-folie/