rez na lemech blatníků
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale tyhle záruky jsou proti prorezavění skrz. Čili při vyplněné servisce to uznají, ale to tam v kastli už musí být díra skrz díky rezu. Na povrchový se tyhle záruky nevztahují.
Jinak občas chodím na motor-talk a už jsem tam viděl pár rezatých novějších aut- Mercedes z 2003 dost schnilý vnitřní spodky dveří, rezatý flíček na Astře H, rezatý kraj střechy Vectra C 2004. První Fábky zase reznou ve svárech atd. atd.
Prostě dneska stačí aby se nanesl špatně pozink při výrobě a je to.
Zajímavý ovšem je, že naše Omega A 1987 začla rezatět až po 10letech a to pozink neměla a moje Vectra 1997 s jednostraným pozinkem( a to nevím přesně) má jen flíček na zadním podběhu.
Ono bude záležet i na kvalitě laků apod.
Jinak občas chodím na motor-talk a už jsem tam viděl pár rezatých novějších aut- Mercedes z 2003 dost schnilý vnitřní spodky dveří, rezatý flíček na Astře H, rezatý kraj střechy Vectra C 2004. První Fábky zase reznou ve svárech atd. atd.
Prostě dneska stačí aby se nanesl špatně pozink při výrobě a je to.
Zajímavý ovšem je, že naše Omega A 1987 začla rezatět až po 10letech a to pozink neměla a moje Vectra 1997 s jednostraným pozinkem( a to nevím přesně) má jen flíček na zadním podběhu.
Ono bude záležet i na kvalitě laků apod.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
- Reklama
Nevím, jak mají v GM propracovanou technologii pozinku, ale proprat dutiny se vyplatí už i u nového auta.
To co bylo na té fotografii nevzniklo za jednu zimu. Kdo se občas pod auto podívá, ví, že když už není vyhnutí, stačí 2-3x do roka postříkat místo, kde je "liška" Konkorem a ten tou rzí krásně prosákne. Je to nouzovka, ale zabírá. Barva většinou už nepřilne a naopak to pod ní kvete ještě víc.
To co bylo na té fotografii nevzniklo za jednu zimu. Kdo se občas pod auto podívá, ví, že když už není vyhnutí, stačí 2-3x do roka postříkat místo, kde je "liška" Konkorem a ten tou rzí krásně prosákne. Je to nouzovka, ale zabírá. Barva většinou už nepřilne a naopak to pod ní kvete ještě víc.
Astra G 100 edition, 1.6 16V
No jo chlapi neni pozink jako pozink:-) G-čko je svařené z pozinkovaných plechů.V místě bodových svarů se zinek spálí a tam to pak koroduje.G-čko je suprové auto,ale koroduje taky,sice o dost měně než starší oply,ale rezne..Třeba Audi má jinou tech. pozinkování.Kastle se svaří z obyč. plechu a pak se ponoří do zinkové lázně.Toto je lepší způsob pozinkování..Můžu ukazat podvozek na mé 18 leté Audi.
No je to hlavně o tom, jak se o něj také staráš... Nějvětší prasárna je umýt káru a strčit ji hned do garáže a zavřít... To ti pak uhnije i ta Tvoje audina ať chceš nebo ne
Takhle jsem viděl na vlastní oči, jak uhije Citroen Saxo... Majitel s ním zacházel krásně, furt leštil, luxoval atd., prostě krásná kára to byla... Ale po roce to bylo prohnilé jak š120, hlavně podvozek, blatníky atd...
Dost často parkuji vedle Astry G v bílé barvě a majitelka s ním moc dobře nezachází, obouchané snad z všech stran a ty blatníky, no to je teprve vostuda
Takhle jsem viděl na vlastní oči, jak uhije Citroen Saxo... Majitel s ním zacházel krásně, furt leštil, luxoval atd., prostě krásná kára to byla... Ale po roce to bylo prohnilé jak š120, hlavně podvozek, blatníky atd...
Dost často parkuji vedle Astry G v bílé barvě a majitelka s ním moc dobře nezachází, obouchané snad z všech stran a ty blatníky, no to je teprve vostuda
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz ohledně pozinkování karosky!!?!
Dnes mi konečně přimontovali křídlo...a když mi ho přidělával tak musel trochu u pátých dveřích tuknout kladívkem aby se tam ten šroubek napasoval a odchlíplo se kousek barvy a pod tím byl asi černý nátěr??!?!základní barva! já mu tvrdil že astry maj pozinkovanou karoserii a on mi tvrdil že tohle pozink nemá že je to prostě základovka a na tom barva!????!tak jak sakra mám poznat jestli astra má pozink karosku nebo ne? je to ročník 99 tak to už musel být oboustraný ne? tak kde je pravda? už tu i hodně lidí psalo na foru že ve předu na kapotě maj otluky od kamínku a tečky jsou černé tak předpokládám že je to také ta černá základovka?!?!?!?!
PS: a prý když je základovka tak pozink není!
Dnes mi konečně přimontovali křídlo...a když mi ho přidělával tak musel trochu u pátých dveřích tuknout kladívkem aby se tam ten šroubek napasoval a odchlíplo se kousek barvy a pod tím byl asi černý nátěr??!?!základní barva! já mu tvrdil že astry maj pozinkovanou karoserii a on mi tvrdil že tohle pozink nemá že je to prostě základovka a na tom barva!????!tak jak sakra mám poznat jestli astra má pozink karosku nebo ne? je to ročník 99 tak to už musel být oboustraný ne? tak kde je pravda? už tu i hodně lidí psalo na foru že ve předu na kapotě maj otluky od kamínku a tečky jsou černé tak předpokládám že je to také ta černá základovka?!?!?!?!
PS: a prý když je základovka tak pozink není!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
je to takový šedý upně dole tohle jsou moje 5 dveře ale už jsou jednou stříkaný takže je tam víc vrstev barev ale to uplně první na plechu by měl být pozink
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Rezvavé zadní lemy
Ahoj ,taky mám rezavé zadní lemy! Chci se zeptat,jetli se daji sehnat plastové? Myslím ty co se jen nacvaknou. Neni to sice ideální řešení, akle na nejký ten roček to tu hrůzu schová.