odvrtat, měl sem to stejnýmilosh píše:...ted uz ho ani neoddelam
Výměna zlomených táhel kaslíku v palubce
- Reklama
- Princ William
Pozeram, ze som tiez v klube lavakov. Svetlo tam preistotu vobec nemam. Takze ako tak zistujem predchadzajuci majitel astrulu nemal moc v laske, ked radsej vyhodil cele svetlo namiesto toho aby ho len odpojil od konektora.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 8xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Ex Astra G Comfort 1999-2008 R.I.P, 1.7 TD (X17DTL), 2XABG, ABS, Fog Lights
My Crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
zpráva
Ahoj prosím, kde lze zakoupil tu packu na kastlík. Také mám praskou tu levou (při pohledu ze sedadla na kastlík) a nikde jsem nenarazil, kde by to mohli míti. Děkuji moc.
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Tak i ja se pridam k tem stastlivcum co prisli o levou packu na kasliku Vyndal jsem kaslik v domneni ze ji najdu a prilepim. Bohuzel nic jsem nenasel. Pak jsem ho jeste vyndalal dvakrat a az na potreti se nasla ale to uz jsem zlosti ulomil ten zbytek protoze to neslo zavirat aniz by se to zachytilo Tak si je teda koupim a vymnenim. Ale jestli se mi jeste ulomi! diky za rady
Re: zpráva
každý autorizovaný servis opel, nikde jinde to neseženešLumpik píše:Ahoj prosím, kde lze zakoupil tu packu na kastlík. Také mám praskou tu levou (při pohledu ze sedadla na kastlík) a nikde jsem nenarazil, kde by to mohli míti. Děkuji moc.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
https://www.astra-g.cz/praskla-packa-v- ... lujezdcem/ - navod na vymenu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dík, to sa hodí. Lavú som mal zlomenú odkedy som auto kúpil a minulý týždeň praska aj pravá. Tak v piatok cupitám do oplamilosh píše:https://www.astra-g.cz/praskla-packa-v- ... lujezdcem/ - navod na vymenu
panty
Mně nejdřív upadlo jedno táhlo u kaslíku. Potom druhé a když jsem se na to vybodnul, urval jsem i oba panty !!! Ted musim koupit celý kaslík....
Lenost je hrozná věc....
Lenost je hrozná věc....
Naposledy upravil(a) martin.h dne 07 pro 2008, 00:17, celkem upraveno 1 x.
Astra G 17TD sedan bílá barva/rok99 motor 17 XdTL.