Místo mlhovek ledky pro denní svícení

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
vrty02

Re: Místo mlhovek ledky pro denní svícení

Příspěvek od vrty02 » 25 srp 2012, 02:18

Frydex píše:Podle vyhlášky musí světla pro denní svícení po otočení ovladače na parkovačky zhasnout. Nesmí svítit najednou. Je to k ničemu, když ti svítí všecky lampy poziční a ještě DS... postrádá to nějak smysl těch světel.

Nevím tedy jak podle vyhlášky, ale když vidím jak jede třeba nějaký novější auto co má origo denní svícení z výroby a je tma, tak mu svítí jak denní tak normální lampy, :o :o jako mě teď, :| :| ale byli jsme na dovče tak jsem denní nějak neřešil to budu dnes, ale ani Rakouský policajti při namátkový kontrole mi nic neřekli na zapnutý doslova všechny světla páč tam byla mlha jak kráva, takže mi svítili: parkovačky, xenony, denní svícení, přední i zadní mlhovky, a jelikož mají povolený alkohol do 0,5 promile tak jsem tam k večeři vychlemst jedno pivko a nadejchal jsem jim 0,2 a ještě mi k tomu bouchal subwofer že se Alpy otřásali a svítili mi modrý ledky v interiéru na nohy i v topení a neřekli ani pumpička.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ale každej kraj jinej mrav. :) :)

Jinak v jakejch místech najdu to relé na to čerpadlo???

Reklama

ssrotak

Příspěvek od ssrotak » 25 srp 2012, 07:39

v motoru ta vetci skatula, fialovy rele asi86 pin cernej0.75
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000

kubík

Příspěvek od kubík » 06 kvě 2014, 13:20

ahojte, poradíte mi? vím že to není povole, jen nápad..strejda si koupil na vw boru světla a jsou v nich zabudovane i mlhovky..chce to zapojit jako denní svícení poradíte mi jak to zapojit? ...je mi jasne že obě +- od svetel projit a vyvest jen jedno + a - dale potom někde najit spinane + a plus od parkovačky ale jak to zapojit na rele nebo jak? Aby se to vyrušilo...budu rád když mi někdo poradí díky moc
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE

zdena

Příspěvek od zdena » 10 kvě 2014, 09:51

Pokud jsem to pochopil dobre,tak strejda si koupil origo hlavni svetla s mlhovkou uvnitr a mlhny chce pouzivat jako denni svetla?
Astra G Caravan 98' x16szr

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 10 kvě 2014, 14:35

kubik jednoduchsi bude si koupit denni sviceni a ne to davat do mlh.Na stk te pak muzou vyhodit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

zdena

Příspěvek od zdena » 10 kvě 2014, 23:30

Myslenku stryca jsem pochopil,ale jak rika mirda,vysledek je tak nejak nulovy. Problemy s policajtama a na stk. Ale napad to neni nejhorsi,bouzel nelegalni. A i kdych to mermomoci chtel takhle,tak bych tam narval alespon nejaky ledky misto zarovky a zapojil to na extra vypinac. Kdyz pruser,tak poradnej,ze... :mrgreen:
Astra G Caravan 98' x16szr

Odpovědět