jak vyndat středový panel...?
- Reklama
www.astra-g.de sekce Tipps und Tricks návod Ausbau des Instrumententrägerklubo píše:já bych potřeboval návod na vyndání palubky...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
dik to se bude hodit....manli2 píše:www.astra-g.de sekce Tipps und Tricks návod Ausbau des Instrumententrägerklubo píše:já bych potřeboval návod na vyndání palubky...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Kolecko kurenia
Potreboval by som kryt okolo kolecka na nastavovanie teplaho studeneho vzduchu(mam ho prasknute) nema niekto (tocervenomodre)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me nesviti ten stred panel vubec, kolik tam je celkem zarovek? a neni na nej nejaka pojistka napojena?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejsem si jisty, ale asi 5 zarovicek ( 3 do ovladani topeni a dva do tech pod nimi ).... Ale fakt si nejsem jisty, protoze je to uz nejaky ten mesic, co se to rozebiralomilosh píše:Me nesviti ten stred panel vubec, kolik tam je celkem zarovek? a neni na nej nejaka pojistka napojena?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A kde ty zarovicky koupim? Nerikejte mi ze jen u Opla
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja som si dal nastriekať ten pôvodný stredový panel na strieborno, bolo to síce na 3 krát - ten fešák to robil len popri práci a zo zbytkového materialu, ale teraz to pri mojej striebornej astričke vyzerá super, aj keď sa to trocha odráža hlavne pri slnečných dnoch. cena origo v opli ak sa nepletiem bola cca 3500-4000 Sk (?)pepca píše:zdravím,rád bych se zeptal,když už se tu zabýváme tím oblíbeným středovým panelem,nevíte či nemáte někdo ten chromovej,nebo alespon stříbrnej,vím že to bylo občas v géčkách komfort,jinak alespon přibližnou cenu,moc děkuji.
Astra G Z16XE - 5D 2001, fólie, krídlo