Jak odstranit rez z moji nové Astry G
Re: Jak odstranit rez z moji nové Astry G
ve zdravý výživě taky koupíš nezdravý věci...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
Myslim ale že v zmluve nebude mať že to bolo búrane
Kua som v robote na PC a nechce mi to tu zobraziťmadalv píše:mam tohle
Čo tam je také napísané ?????
Karoserie - původní - bez nutné opravy a bez poškození
Rám - původní
Lak, Barva - původní - oděrky, puchýře
vše v tom je napsáno, že je původní, ale světla tam nejsou...
Rám - původní
Myslím že potom si na konimadalv píše:Karoserie - původní - bez nutné opravy a bez poškození
Rám - původní
no to doufam... jeste dneska mu budu volat a jsem zvedavej co mi na to rekne...
Ja to viem presne ! O ničom nebude vedieť !!!
pro vědomí, jestli jsem v právu, jsem poslal dotaz na COIku a uvidim, co mi na to reknou, pokud budu podle nich v pravu, tak po nem pudu a budu chtit nejake penize nazpet.
No strašne som zvedavý čo ti povedia !
Inak.. otec keď kúpil astru a zistil pár nedostatkov, ktoré boli zatajené volal predavajucemu a dohodli sa že niečo mu dá naspäť.
Aj tak bolo vratil mu nejakú čiastku a všetci boli spokojný. Ale samozrejme nebolo to kupované z bazáru. Súkromna ponuka.
Inak.. otec keď kúpil astru a zistil pár nedostatkov, ktoré boli zatajené volal predavajucemu a dohodli sa že niečo mu dá naspäť.
Aj tak bolo vratil mu nejakú čiastku a všetci boli spokojný. Ale samozrejme nebolo to kupované z bazáru. Súkromna ponuka.
a co to bylo za nedostatky a kolik mu vratil, abych vedel o kolik si mam rici...
Vieš čo.. neviem to už presne, ale tuším deravý výfuk, niečo s brzdami a pretočené km vrátil cca 5000sk.
Ale to nemôžeš asi porovnávať. Pretože teba pravdepodobne oklamal že auto je OK a pri tom kto vie ako vizeralo pred tým ako ho polepili... podľa mňna máš nárok na viac.. môj osobný názor..
Ale to nemôžeš asi porovnávať. Pretože teba pravdepodobne oklamal že auto je OK a pri tom kto vie ako vizeralo pred tým ako ho polepili... podľa mňna máš nárok na viac.. môj osobný názor..
Tak to je mrzuté, doufám že jsem ti nezkazil s těmi předními světly víkendovou náladu ale vědět je vždycky lepší...
a je to verohodný dukaz... ale pokud mam takovyto technicky popis a ty svetla nejsou stejna tak vinu nese prodejce, ze jo?
pokud by to šlo vrátit, tak to vrať, vypadá to na neodbornou opravu, může se Ti začít po 2 letech loupat lak. Nebyl bys první, a ani poslední.
Bohužel původní není nebouraný.
Bohužel původní není nebouraný.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic