aha to je moje bez přihlášení SorryAnonymous píše:Nebo pod zadnim nárazníkem na boku auta je taková klapka s gumou pro odvod vzduchu z kabiny no a ta bejvá zasraná blátem a pak to nevětráorsini píše:zdar jsem celkem amik na oply-zrovna jsem si ho koupil, ale kdyby fakt nic nepomahalo, tak zkus omrknou, jestli ti nezbyva voda do chladice-problem by byl v prasklym radiatoru topeni-je ve stredovym panelu.
Mlžení interiéru
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si prohlížel manuál k Astře a došel jsem k návodu jak auto odmlžit. Fakt to funguje, po zapnutí klimy je auto za chvilku bez orození.
Taky jsem to ze začátku řešil, ventilátor na 4 a pootevřené okna, ale toto je účinější.
Samozřejmě že hlavní je mít suchý pyl.filtr, ale je nás tady spousta, kteří ho máme vyměněný a přesto se auto rosí, tak tu je jak na to :
Taky jsem to ze začátku řešil, ventilátor na 4 a pootevřené okna, ale toto je účinější.
Samozřejmě že hlavní je mít suchý pyl.filtr, ale je nás tady spousta, kteří ho máme vyměněný a přesto se auto rosí, tak tu je jak na to :
Naposledy upravil(a) Hany dne 20 lis 2006, 16:03, celkem upraveno 1 x.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem byl v servisu tak se tam servisák bavil s maníkem coměl stejný problém s rosením a měl klimu, Taky mu řekl, jak je klima musí se zapínat na odrosení. A v tom manuálu jsou taky dvě varianty odrosení s a bez klimy. Zřejmě proudění vzduchu v rozvodu je jiné u klimy a bez klimy.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
já to již popisoval před pár dny,též jsem stále hledal nastavení jak to odstranit,jak tomu předejít,a konečně to funguje,již mám za sebou nejméně dalších dvacet delších jízd při proměnlivém počasí a již se mlžení neděje,ten můj postup opravdu sedí,klimu používám jen na kratičkou dobu,tak jak jsem to popisoval,a když i má žena si všimla že je najednou vidět ze zadních oken,tedy ve dveřích a pátých dveří tak to je co již říci,sama nadávala,já mám opravdu radost,je po problému.