Mlžení interiéru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Pluhař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pluhař » 25 dub 2006, 22:35

Anonymous píše:
orsini píše:zdar jsem celkem amik na oply-zrovna jsem si ho koupil, ale kdyby fakt nic nepomahalo, tak zkus omrknou, jestli ti nezbyva voda do chladice-problem by byl v prasklym radiatoru topeni-je ve stredovym panelu.
Nebo pod zadnim nárazníkem na boku auta je taková klapka s gumou pro odvod vzduchu z kabiny no a ta bejvá zasraná blátem a pak to nevětrá
aha to je moje bez přihlášení Sorry

Reklama

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 20 lis 2006, 15:59

Tak jsem si prohlížel manuál k Astře a došel jsem k návodu jak auto odmlžit. Fakt to funguje, po zapnutí klimy je auto za chvilku bez orození.
Taky jsem to ze začátku řešil, ventilátor na 4 a pootevřené okna, ale toto je účinější.
Samozřejmě že hlavní je mít suchý pyl.filtr, ale je nás tady spousta, kteří ho máme vyměněný a přesto se auto rosí, tak tu je jak na to :

Obrázek
Naposledy upravil(a) Hany dne 20 lis 2006, 16:03, celkem upraveno 1 x.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

manli2

Příspěvek od manli2 » 20 lis 2006, 16:02

no klimu nemám a nemlží se to.... tak by ste si to prvně měli dát do cajku a pak ani klimu nebudete potřebovat... ;)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 20 lis 2006, 16:05

Jak jsem byl v servisu tak se tam servisák bavil s maníkem coměl stejný problém s rosením a měl klimu, Taky mu řekl, jak je klima musí se zapínat na odrosení. A v tom manuálu jsou taky dvě varianty odrosení s a bez klimy. Zřejmě proudění vzduchu v rozvodu je jiné u klimy a bez klimy.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

pepca

Příspěvek od pepca » 20 lis 2006, 22:32

:wink: já to již popisoval před pár dny,též jsem stále hledal nastavení jak to odstranit,jak tomu předejít,a konečně to funguje,již mám za sebou nejméně dalších dvacet delších jízd při proměnlivém počasí a již se mlžení neděje,ten můj postup opravdu sedí,klimu používám jen na kratičkou dobu,tak jak jsem to popisoval,a když i má žena si všimla že je najednou vidět ze zadních oken,tedy ve dveřích a pátých dveří tak to je co již říci,sama nadávala,já mám opravdu radost,je po problému. :wink: :wink: :wink:

Zamčeno