Plnění klimy?
do hodiny je hotovy, ale nevim jestli tam zrovna bude, pokazde se se mnou domluvil az po seste vecer, tak tam prvne jen skoc a poptej se
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
- Reklama
mozno sa spytam trocha od veci:
1. predtym niekto spominal, ze "chladnickary" omylom tlakuju aj nizkotlaky okruh. Je vobec mozne zamenit plniacu pripojku? Kde je v gecku pripojka nizkotlakoveho okruhu?
2. cim sa maze kompresor klimatizacie? Je potrebne do okruhu doliat nejaky olej alebo ma chladivo R134a aj mazaci ucinok?
1. predtym niekto spominal, ze "chladnickary" omylom tlakuju aj nizkotlaky okruh. Je vobec mozne zamenit plniacu pripojku? Kde je v gecku pripojka nizkotlakoveho okruhu?
2. cim sa maze kompresor klimatizacie? Je potrebne do okruhu doliat nejaky olej alebo ma chladivo R134a aj mazaci ucinok?
Takže dneska jsem byl plnit klimu.Tchán neměl vůbec žádnou náplň a mě chybělo standartních 200 g.Jedno auto trvá 45 minut.Celý obseh klimy se podltlakem odčerpá odedělí se starý olej (pěknej humus) pak 30 minut probíhá detekce netěsností pak tam tlakem navalí olej pro kompresor a na konec se tam pod tlakem dá chladící médium R134.Pak test a následně ještě dezinfekce.Za jednu klimu si účtují 900 bez DPH a za nápň 0,60Kč/gram.Já mám u Caravanu 600g tchán u HB 700g.
- james11
- Kontaktovat uživatele:
a umí i tu zkoušku těsnosti? díkykemo píše:V Pneu Plus pod jižňakama
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252