Textilní koberečky ..

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
wlcak

Příspěvek od wlcak » 13 dub 2007, 01:17

Bobik píše:Hmm dobre ne?! Akorat by me zajimalo kde je ta fixace jak psali u toho ridicivo :-(
Jak sedi do auta... a nakolik te to vyslo? komplet... Dik
Dneska jsem je tam dal, fotky udělám snad zítra. Sedí dobře, akorát vepředu to není úplně perfektní, ale v pohodě. Stálo to 485 Kč s poštovným.

Ta fixace je tady:
Obrázek
Astra G coupe Z22SE

Reklama

A.P.

Příspěvek od A.P. » 25 dub 2007, 17:51

Hele wlcaku mám stejné koberečky akorát nevím na co je ta dirka když na podlaze nic nemám . Jestli můžeš dej radu
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.

Jimi5

Příspěvek od Jimi5 » 26 dub 2007, 17:17

No tak já sem hodim můj názor. Já jsem pro koberečky jak na zimu, tak i v létě, protože gumáků už mám plný zuby. jakmile jsou jednou špinavý, tak už jsou pořád hnusný a nikdy už to neumiješ do černa, což kobečky jo.Když je venku mokro, tak ti po nich klouže bota a na závěr esteticky se mi víc líbí koberečky, ale je to jen můj názor a mé zkušenosti. Mám tyhle a jsou super.Obrázek

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 28 dub 2007, 07:38

Dovolím si s Tebou nesouhlasit, nevím sice kde bydlíš, ale v Liberci, kde bývá dost sněhu, jsou gumový koberce k nezaplacení. Sníh a břečka z bot v nich drží a nevylívá se, takže voda nezatýká pod ně. A jdou krásně i omýt, takže vypadají stále dobře. Na léto mám taky textilní koberce, jsou příjemnější a taky v autě lépe vypadají. Takže můj názor: v létě textil v zimě guma.

Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 28 dub 2007, 10:35

Zdeněk Lbc píše:Dovolím si s Tebou nesouhlasit, nevím sice kde bydlíš, ale v Liberci, kde bývá dost sněhu, jsou gumový koberce k nezaplacení. Sníh a břečka z bot v nich drží a nevylívá se, takže voda nezatýká pod ně. A jdou krásně i omýt, takže vypadají stále dobře. Na léto mám taky textilní koberce, jsou příjemnější a taky v autě lépe vypadají. Takže můj názor: v létě textil v zimě guma.
Presne tak, myslim ze tu hodne lidi pouziva tuto kombinaci.
Jimi5 píše: No tak já sem hodim můj názor. Já jsem pro koberečky jak na zimu, tak i v létě, protože gumáků už mám plný zuby. jakmile jsou jednou špinavý, tak už jsou pořád hnusný a nikdy už to neumiješ do černa, což kobečky jo.Když je venku mokro, tak ti po nich klouže bota a na závěr esteticky se mi víc líbí koberečky, ale je to jen můj názor a mé zkušenosti. Mám tyhle a jsou super.
Snih a voda vubec textilnim kobereckum moc nesvedci, na to sou lepsi gumove (ktere chytnes a snih nebo vodu z nich vyklepes/vylijes). Jak ale sleze snih okazite nasazuju textilni, ktery opravdu lip vypadaj. Boty mi po tech gumovych neklouzou a co se tyce spinavosti, mam nejaky univerzalni na Astry a po umyti jsou (zatim) stale cerne.
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

Jimi5

Příspěvek od Jimi5 » 28 dub 2007, 16:46

tak to koukám, že mám asi nějaký španý ty gumový, protože když jsem je koupil,tak byly krásně černý,ale od prvního zašpinění už jsou prostě našedlý.

Bobik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobik » 28 dub 2007, 19:19

No co se tyce gumovych v lete (mam cerne auto) a mam je ted v aute, tak jeste ke vsem poznatkum dost smrdi!!! 8) no mozna je to tim ze je mam cca rok.. ale je to hnus.. proste jak tu bylo eceno, v lete - textil, v zime - guma :-)
Ted sem koukal a v Oplu jsou textilni dost drahe .. navic co mi rikali v autorizaku tak jich maji nekolik, nevite nekdo jake jsou mezi nimi rozdili? :?

ad..wlcak - ta fixace, to si delas srandu ne? :-) a zaco to tam chytas..
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299

logitech

Re: Textilní koberečky ..

Příspěvek od logitech » 31 srp 2012, 17:06

Nemá náhodou ještě někdo foto těch textilních koberců od Autodoplnky.cz - http://tuning.autodoplnky.cz/textilni-k ... g-s1573541

mám v plánu je koupit, ale rád bych je viděl. Staré odkazy už nejdou.
ex Astra G X16XEL

dusan992

Re:

Příspěvek od dusan992 » 01 zář 2012, 06:56

Bobik píše: .. navic co mi rikali v autorizaku tak jich maji nekolik, nevite nekdo jake jsou mezi nimi rozdili? :?

ad..wlcak - ta fixace, to si delas srandu ne? :-) a zaco to tam chytas..
rozdiel je pravdepodobne v materialoch, hustote vlakien, možno v dlžke vlakien,... napr. http://www.zpv.cz/obchod/zpv2/autokober ... 9654cc40df

no a fixacia sa da asi dorobiť,na nejakom e-shope som videl ze sa da objednať aj zvlašť štuplik na fixaciu,diery tam uz mozu byť.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128

Odpovědět