He tak ja tady taky neco napisu. Taky jsem mel napraskly sklo od kaminku a nechal jsem ho v prosinci 2005 menit u Srba servis. No a v srpnu 2006 na dovoleny ve Svajcu se sklo nahore odlepilo. Vzhledem k tomu ze zrovna ten den prselo a foukal vitr tak jsem z toho byl docela vyklepanej. No zajel jsem do origo oplacky garaze a tam na to koukli a hned rekli ze tam dali neoriginalni lepidlo kdyz to lepili a ze oprava bude stat minimalne 400 franku. To se mi teda protocili panenky. Tak jsem se ptal jestli je nejaky provizorni reseni. No rekli mi at to prelepim lepici paskou, ze by to melo vydrzet. Sice se sklo hybalo cca 1 cm dopredu a dozadu a taky zhruba centak nahoru a dolu a predemnou byla jeste cesta do Italie, ale tak sem si rekl ok, koupil lepici pasku a prelepil. No suma sumarum vydrzelo to 2500 kilaku a nakonec jsem s tim dojel az domu. Musel jsem to teda docela casto prlepovat, ale vydrzelo.
Hned jak jsem prijel jsem s tim jel k Srbovi. No tam mi rikali ze to neni mozny a buh vi co, ale jakmile to videli tak rekli ze to zadarmo udelaji znova a na vikend mi pujcili Alfu 156.
Takze bacha cim to budou lepit az vam to budou delat.
Jeste pirkladam dokumentacni foto.
Takhle to vypadalo ve Svajcu kdyz jsem sundal tu listu nahore.
A takhle to vypadalo kdyz tam byla dana ta paska(nahora nad sklem).To uz je v Italii.
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/Dovolena2006164.jpg)