Pískání hlásící klíč v zapalování mě točí

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 07 lis 2006, 10:08

No treba na co by bral klice sebou jak bude tankovat u benzinky a v aute ma rodinku. Jinak radio jde zapojit i tak aby hralo bez klice v zapalovani a posadka auta mohla poslouchat a ridic, muze mit klice u sebe.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 07 lis 2006, 10:51

Astra - R@SAG píše:No treba na co by bral klice sebou jak bude tankovat u benzinky a v aute ma rodinku. Jinak radio jde zapojit i tak aby hralo bez klice v zapalovani a posadka auta mohla poslouchat a ridic, muze mit klice u sebe.
:lol: jsi mně nepochopil,to rádio hraje i bez klíče v zapalování,jen je nastavený tak,že když vytáhneš klíček tak se automaticky vypne,musíš ho pak opět zapnout knoflíkem,nic víc,ale hlavně když od auta nejdu zcela pryč,tak klíčky netahám sebou,znám se,někde je odložím a pak hledáš,vracíš se od auta,tak je nechávám ve spínačce,zase je hodit na sedačku,nebo někam to nedělám,prostě vytáhnu,opět zastčím a je to v pohodě,nic nepíská. :wink:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 07 lis 2006, 12:07

nebo jeste jedno reseni. vyskubnete to blby pízo. je nekde uvnitr jak jsou pojistky. mozna dokonce i na tom panelu s pojistkama. mysliz ze by to mohlobejt ten tmavej obdelnik co je vpravo nahore na panelu s pojistkama
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Koumi.x

..

Příspěvek od Koumi.x » 07 lis 2006, 15:32

Princ William píše:nebo jeste jedno reseni. vyskubnete to blby pízo. je nekde uvnitr jak jsou pojistky. mozna dokonce i na tom panelu s pojistkama. mysliz ze by to mohlobejt ten tmavej obdelnik co je vpravo nahore na panelu s pojistkama
Nojo, ale když to vyškubneš, tak Tě to zas neupozorní, když náhodou zapomeneš vypnout světla :!: . Určitě je totiž na to používán jen jeden speaker..

Koumi.x

Příspěvek od Koumi.x » 07 lis 2006, 15:40

pepca píše:
Astra - R@SAG píše:No treba na co by bral klice sebou jak bude tankovat u benzinky a v aute ma rodinku. Jinak radio jde zapojit i tak aby hralo bez klice v zapalovani a posadka auta mohla poslouchat a ridic, muze mit klice u sebe.
:lol: jsi mně nepochopil,to rádio hraje i bez klíče v zapalování,jen je nastavený tak,že když vytáhneš klíček tak se automaticky vypne,musíš ho pak opět zapnout knoflíkem,nic víc,ale hlavně když od auta nejdu zcela pryč,tak klíčky netahám sebou,znám se,někde je odložím a pak hledáš,vracíš se od auta,tak je nechávám ve spínačce,zase je hodit na sedačku,nebo někam to nedělám,prostě vytáhnu,opět zastčím a je to v pohodě,nic nepíská. :wink:
Je to věc názoru a zvyku.. každej holt má jiný..

Lehce jsem se šťoural pod kapotou a běhal jsem od motoru k palubovce a nebudu přece pořád zavírat a otvírat dveře, takže mi to pískalo a pískalo.. :roll:

AstraMan
Moderátor

Re: ..

Příspěvek od AstraMan » 07 lis 2006, 20:12

Koumi.x píše:Nojo, ale když to vyškubneš, tak Tě to zas neupozorní, když náhodou zapomeneš vypnout světla :!:
První možnost : Tak vystoupím, udělám tři kroky dopředu a kouknu se, zda svítí :wink:
Druhá možnost : před vystoupením si snad všimneš, že ti svítí budíky a pal. pc, i když máš vytažený klíč, ne? :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

manli2

Příspěvek od manli2 » 07 lis 2006, 20:14

SyncMaster píše:
Koumi.x píše:Nojo, ale když to vyškubneš, tak Tě to zas neupozorní, když náhodou zapomeneš vypnout světla :!:
První možnost : Tak vystoupím, udělám tři kroky dopředu a kouknu se, zda svítí :wink:
Druhá možnost : před vystoupením si snad všimneš, že ti svítí budíky a pal. pc, i když máš vytažený klíč, ne? :wink:
1: si blbej? 3 kroky? no fůj
2: ne vevšimnu když mám ve dne budíky na min :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 07 lis 2006, 20:15

manli2 píše:1: si blbej? 3 kroky? no fůj
2: ne vevšimnu když mám ve dne budíky na min :wink:
Tak třetí možnost: Když nebudeš blbej, nebude to pískat :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

junior5

Re:

Příspěvek od junior5 » 18 bře 2012, 11:08

Princ William píše:nebo jeste jedno reseni. vyskubnete to blby pízo. je nekde uvnitr jak jsou pojistky. mozna dokonce i na tom panelu s pojistkama. mysliz ze by to mohlobejt ten tmavej obdelnik co je vpravo nahore na panelu s pojistkama

Ahoj potreboval bych vedet kde presne odpojit tu vec co mi piska v aute kdyz otevru dvere.
Me to bohuzel piska kdyz vyndam klic ze zapalovani - pokazdy kdyz opoustim auto. kdyz necham klice v zapalovani tak to nepiska.
Dekuju za pomoc

Lake292

Re: Pískání hlásící klíč v zapalování mě točí

Příspěvek od Lake292 » 18 bře 2012, 12:25

co takto radsej si to opravit ako len odpojit ten pipak?

junior5

Příspěvek od junior5 » 18 bře 2012, 12:39

nevim jak, a odpojit ten pipak mi prijde nejjednodusi

marko100le

Příspěvek od marko100le » 18 bře 2012, 12:55

treba to niekde pohladat na nemeckom fore.
Tam to uz tiez riesili a prisli na to ze treba prestihnut cerveny kablik v multimetre tusim na pine 26 a zaizolovat.
pipanie prestane a zvuk signalizujuci zapnute svetla sa ostane fukcny. 8) 8) 8)

a tu to je ak by nieko chcel vyskusat ,foto v strede strany http://www.astra4ever.net/showthread.ph ... 824c601710

nerucim za info, ale mozno to bude fungovat

csala

Příspěvek od csala » 19 bře 2012, 09:29

No aj mne to trochu vadí no.
Ale ja som sa už dávno naučil, že kľúč mám mať vždy pri sebe a zabudnutý v zapaľovaní tiež nemá čo robiť. Nikdy som si auto nepribuchol a tiež nikto nepovolaný mi s autom neodišiel :)
Možno takto rozmýšľal aj programátor v Opli, ktorý túto funkciu programoval :wink:
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)

APiK

Re: Re:

Příspěvek od APiK » 19 bře 2012, 15:23

junior5 píše: Me to bohuzel piska kdyz vyndam klic ze zapalovani - pokazdy kdyz opoustim auto. kdyz necham klice v zapalovani tak to nepiska.
junior5 píše:nevim jak, a odpojit ten pipak mi prijde nejjednodusi
Máš to rozbitý. Doporučuji opravit příčinu než odstaranit důsledek toho, že něco nefunguje jak má.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 19 bře 2012, 15:40

Chyba je buď ve vyskakováni vložky, což není problém vyčistit, nebo ve dveřním spínači, který není problém proměřit.
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět