Nefunguje osvětlení interiéru
Re: NEFUNGUJE MI VNITRNI INTERIEROVE OSVETLENI
S tím jsem ho hned nechtěl strašit, třeba to bude jen v kabelech.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
-
Prosim a kde se da najit?RomanK píše:Řekl bych, že je multimetr v háji.
Zasunutý z boku do pojistkové skříně:
Tady je popis.
Tady je popis.
-
Super tak to zejtra testnu pac mi jdou aj rychle blinkry tak ze by to fakt mohlo byt tim nejakej spatnej odpor nebo necoAPiK píše:Zasunutý z boku do pojistkové skříně:
Tady je popis.

- vasekpetr1
Multitimer může být jen povysunutý z pojistkovky, to už tu taky bylo! A co to nadělalo paseky
.

Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
anebo:vasekpetr1 píše:Multitimer může být jen povysunutý z pojistkovky, to už tu taky bylo! A co to nadělalo paseky.
Multitimer může být jen vytopený, to už tu taky bylo! A co to nadělalo paseky

tady už toho bylo...
a co to nadělalo paseky...

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
TAAAAK Multi tulti cosi kdesi vymeneno a blinkry funguji skvele,Mlhovka taky,kdyz zamkne central tak to aj zablika coz to taky nedelalo
No a v pojistkove skrini na cisle 28 viz foto je odpalenej dratek asi tak 3cm
tak ze neznam pricinu ale kazdopadne uz vim proc mi nesviti to vnitrni osvetleni
tak ale jinak multi metr dobrej typ pac se vice veci napravilo.

-
fotecka asi velka tak ze nejde pridat :-/CARLOS.XXX píše:TAAAAK Multi tulti cosi kdesi vymeneno a blinkry funguji skvele,Mlhovka taky,kdyz zamkne central tak to aj zablika coz to taky nedelaloNo a v pojistkove skrini na cisle 28 viz foto je odpalenej dratek asi tak 3cm
tak ze neznam pricinu ale kazdopadne uz vim proc mi nesviti to vnitrni osvetleni
tak ale jinak multi metr dobrej typ pac se vice veci napravilo.
-
Jinak kluci dekuji za pomoc pri reseni problemu

Nefunkcny spinac vnutorneho osvetlenia
Zdravim nefunguje mi osvetlenie interieru v astre G. Pri vytiahnuti vypinaca sa stropne svetlo vobec nezapali. Podotykam ze ziarovka je dobra pri otvoreni dveri sa rozsvieti tak ako ma akurat ze tym vypinacom to nejde. poradte
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 28 říj 2013, 16:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto, téma už existuje, zkus si to tady pročíst, jestli nenajdeš řešení
Důvod: Přesunuto, téma už existuje, zkus si to tady pročíst, jestli nenajdeš řešení
- vasekpetr1
Re: Nefunguje osvětlení interiéru
Tak, jak to popisuješ, tak to vypadá na samotný kontakt přepínače světel, případně problém v multitimeru.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Ja by som skor tipoval ten kontakt...da sa to nejako vyriesit aby som nemusel menit cely vypinac??vasekpetr1 píše:Tak, jak to popisuješ, tak to vypadá na samotný kontakt přepínače světel, případně problém v multitimeru.
- vasekpetr1
Proměřit, vypínač se dá rozebrat na jednotlivé díly (je to skládačka, leč POZOR na pružinky a kuličky aretace), případně zde od někoho v sekci "Prodám" odkoupit použitý dobrý díl. Zasílám schema zapojení přepínače - při zapnutém spínači osvětlení by měly být kontakty 11 - 12 na kostce ovladače sepnuty. Samotné vyjmutí ovladače je dobře popsáno v knize "Jak na to" nebo i zde s fotkami v sekci o výměně žárovek podsvícení přístrojů.
-
Zdravím, pred časom mi začalo pri otvorených dverách blikať stropné svetlo v predu, sem tam aj v zadu stropné svetlá, niekedy svieti normálne niekedy bliká a teraz mi prestalo úplne svietiť svetlo osvetlenia batožinového priestoru, viete poradiť kde hladať chybu? Dverové spínače sú ok všetky, takisto žiarovky, na svorkách žiarovky v batožinovom priestore nenamerám žiadne napätie, ani na spínači. Ja si myslím že je chyba niekde v obvode ktorý riadi osvetlenie ale neviem kde čo rozobrať a hladať chybu, Môže to byť multimeter?