Komplet nalakovani vozu + vyklepani (zakytovani par dulku)
Re: Komplet nalakovani vozu + vyklepani (zakytovani par dulku)
nooo,přece nedám 30/50 tisíc za opravu " vykytování+nalakováni " své ojeté Astry... Auto mám sice rád,ale je to pořád jen ojetá Astra,která má podobnou cenu,jako by se pohybovala oprava
- Reklama
Ale po tej oprave by si jej cenu zvýšil možno aj o 10tis Kč.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a to se vyplatí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
no kdyz to vezmu z ekonomickeho hlediska..
ja svoji astru kupoval za 74tisic..+prepisy,zakladni oprava..ale to nebudu pocitat..budu pocitat ciste jen tu cenu aute..
tudiz 74tisic..
neco jsem ujel malo,takze ztrata na hodnote mohla byt MAXIMALNE 4tisice (to auto mam maximalne pul roku)
tudiz se dostavam na 70tisic..
po kroupech bych pri VELKEM STESTI prodal auto za 40tisic..
po celolaku bych do nej vrazil dejme tomu tech 40..
tudiz s cenou,kterou bych do toho vrazil, bych byl na 114tisicich..
prodejni cenu bych mel stale maximalne tech 70..
tudiz 44tisic v minusu.. super..
za tech 114tisic jsem si mohl koupit TTcko, ktere jsem sehnal,bohuzel na nej nevysli penize..misto toho bych mel astru..mam ji rad,ale uznejte vsichni,ze rozdil v tech dvou autech je celkem rapidni :)..
nevim no..nejak se mi prestava libit do toho tech 40tisic vrazet a proste mam chut si spis zacit setrit penize..pak auto prodat a poridit to TTcko..casem..treba za rok a pul,za dva roky..koneckoncu na karoserii se nejezdi..ale zamrzi to zkratka no..ikdyz ted uz jsem si na tu imitaci golfoveho hriste trosku zvyknul
jak rika tata,alespon se muzes zdravit s dalsima lidma,kteri jsou z chodova takze bychom mohli zalozit treba jeste nove forum se jmenem ASTRA-G-KROUPY.cz.. (aby to bylo vic cool tak by bylo lepsi astra-g-croupy.cz)
jinak ta cena tech 12tisic za to nalakovani..je to sice hezky, ale bohuzel..na sidlisti se mi moc komplet auto odstrojovat nechce stacilo mi,kdyz jsme tedka s kamaradem odstrojovali tapec na ridicovych dverich na POLOVESNICI, abychom se podivali, jestli moje auto ma kabely ve dverich na elektriku :D nez jsme zjistili jak sundat klicku..hodina..nez jsme zjistili jak sundat cely ten tapec..hodina..nez jsme to pak vsechno nandali zpatky..opet hodina :D a rozebirat celou palubovou desku, vsechny ty gumy,atd.. EE..brekeke..fujky..neeeeee..
jak to tak vidim, bude mi stacit, kdyz budu mit pripravu na elektricky okna v aute..poridim kabely do dveri..dam si tam elektricky okna a kaslu na to..
ja svoji astru kupoval za 74tisic..+prepisy,zakladni oprava..ale to nebudu pocitat..budu pocitat ciste jen tu cenu aute..
tudiz 74tisic..
neco jsem ujel malo,takze ztrata na hodnote mohla byt MAXIMALNE 4tisice (to auto mam maximalne pul roku)
tudiz se dostavam na 70tisic..
po kroupech bych pri VELKEM STESTI prodal auto za 40tisic..
po celolaku bych do nej vrazil dejme tomu tech 40..
tudiz s cenou,kterou bych do toho vrazil, bych byl na 114tisicich..
prodejni cenu bych mel stale maximalne tech 70..
tudiz 44tisic v minusu.. super..
za tech 114tisic jsem si mohl koupit TTcko, ktere jsem sehnal,bohuzel na nej nevysli penize..misto toho bych mel astru..mam ji rad,ale uznejte vsichni,ze rozdil v tech dvou autech je celkem rapidni :)..
nevim no..nejak se mi prestava libit do toho tech 40tisic vrazet a proste mam chut si spis zacit setrit penize..pak auto prodat a poridit to TTcko..casem..treba za rok a pul,za dva roky..koneckoncu na karoserii se nejezdi..ale zamrzi to zkratka no..ikdyz ted uz jsem si na tu imitaci golfoveho hriste trosku zvyknul
jak rika tata,alespon se muzes zdravit s dalsima lidma,kteri jsou z chodova takze bychom mohli zalozit treba jeste nove forum se jmenem ASTRA-G-KROUPY.cz.. (aby to bylo vic cool tak by bylo lepsi astra-g-croupy.cz)
jinak ta cena tech 12tisic za to nalakovani..je to sice hezky, ale bohuzel..na sidlisti se mi moc komplet auto odstrojovat nechce stacilo mi,kdyz jsme tedka s kamaradem odstrojovali tapec na ridicovych dverich na POLOVESNICI, abychom se podivali, jestli moje auto ma kabely ve dverich na elektriku :D nez jsme zjistili jak sundat klicku..hodina..nez jsme zjistili jak sundat cely ten tapec..hodina..nez jsme to pak vsechno nandali zpatky..opet hodina :D a rozebirat celou palubovou desku, vsechny ty gumy,atd.. EE..brekeke..fujky..neeeeee..
jak to tak vidim, bude mi stacit, kdyz budu mit pripravu na elektricky okna v aute..poridim kabely do dveri..dam si tam elektricky okna a kaslu na to..
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Kdybych chtel nechat celé auto přelepit folií tak potřebuju lak bez škrábanců, otlučenin....stačí když budou tyto nedokonalosti zakytované a přebroušené? nebo je lepí jenom na lak....taková matně černá by se mi na autě líbila:)
no vice mene zalezi na tobe..oni ti to udelaji i s tema "nedokonalostma"..jim jde o kseft..ale ty by si byl "blby"....
1)cim vic "zahnuti",tim vyssi cena
2)zacali by se ti tam tvorit bubliny..
3)folie se davaji na auto HLAVNE proto,aby ochranili lak v predchozim stavu, zaroven i kvuli trba zmene barvy atd..
kazdopadne matna cerna je taky mnohem drazsi..ta folie..tam uz to neni otazka nejakych tech 15-20ti tisic..ale nejak okolo 30ti MYSLIM ze to stoji..
uprimne..pokud nemas karoserii ve 100% stavu..a jsi ochotny do toho ty prachy hodit..
tak doporucuju celolak radeji..
1)cim vic "zahnuti",tim vyssi cena
2)zacali by se ti tam tvorit bubliny..
3)folie se davaji na auto HLAVNE proto,aby ochranili lak v predchozim stavu, zaroven i kvuli trba zmene barvy atd..
kazdopadne matna cerna je taky mnohem drazsi..ta folie..tam uz to neni otazka nejakych tech 15-20ti tisic..ale nejak okolo 30ti MYSLIM ze to stoji..
uprimne..pokud nemas karoserii ve 100% stavu..a jsi ochotny do toho ty prachy hodit..
tak doporucuju celolak radeji..
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001