vibrácie volantu
- Reklama
Po výmene kotúčov za iný typ ti triaslo z volantom ešte viac. Ak môžeš ,tak si zisti či ti pri výmene dostatočne očistili dosadacie plochy na kotúčoch a na náboji, lebo aj mala hrdza vie narobiť poriadnú paseku. Značky kotúčov , ktoré udávaš veľmi nepoznám ale viem ,že BREMBO sú čo sa kvality týka super.Ak môžeš tak si daj kotúče aj brzdové doštičky tej istej značky.
dosadacie plochy boli ocistene,sam som na to dohliadol.Inac kotuce znacky ZIMMERMANN su spicka,tak jak Brembo,ja mam dierovane sportove kotuce,a platnicky FERODO DS200,tie odporuca aj vyrobca kotucov.juliuska píše:Po výmene kotúčov za iný typ ti triaslo z volantom ešte viac. Ak môžeš ,tak si zisti či ti pri výmene dostatočne očistili dosadacie plochy na kotúčoch a na náboji, lebo aj mala hrdza vie narobiť poriadnú paseku. Značky kotúčov , ktoré udávaš veľmi nepoznám ale viem ,že BREMBO sú čo sa kvality týka super.Ak môžeš tak si daj kotúče aj brzdové doštičky tej istej značky.
dam este prevazit znova gumy a vyskusam aj ine kolesa a uvidime
Dej tam originální disky, zajdi do servisu, nahlas závadu,
vem si PAPÍR od opravy, kde je napsána závada/!!!!!/
a s úsměvem se zeptej, kdy si máš pro auto přijít.
A pak reklamuj. Třetí opakovaná závada je důvod k výměně
auta. Bere se jako NEOPRAVITELNÉ! Neboj se, že se snažit
nebudou. Pokud máš auto za hotové, tak oni to ví.
Lísinková společnost potřebu měnit auto nemá, tak s tím počítej.
Jinak oprava max. 30 dní. Tak to vydrž a už budeš mít klid.
Copak ti to dělalo na novém autě? Já ani ve 190 necítím žádné
cukání. Náhodou si myslím, že ASTRA je nejhodnější auto,
co se řízení+sladění posilovače týče.
Držím Ti palec a napiš jak jsi dopadl.
vem si PAPÍR od opravy, kde je napsána závada/!!!!!/
a s úsměvem se zeptej, kdy si máš pro auto přijít.
A pak reklamuj. Třetí opakovaná závada je důvod k výměně
auta. Bere se jako NEOPRAVITELNÉ! Neboj se, že se snažit
nebudou. Pokud máš auto za hotové, tak oni to ví.
Lísinková společnost potřebu měnit auto nemá, tak s tím počítej.
Jinak oprava max. 30 dní. Tak to vydrž a už budeš mít klid.
Copak ti to dělalo na novém autě? Já ani ve 190 necítím žádné
ASTRA Z 1,6 XE 16V 74KW
No me to taky nejak kolem 30tkm zacalo lehce klepat. V mem pripade to IMHO bude homokinetickej kloub - obzvlast u toho drobecka co mam vepredu je to casta zalezitost.Stach Jan píše: Já ani ve 190 necítím žádné
Co se tyce sladeni rizeni-posilovac tak je sice mozna dobry pro bezny jezdeni, ale na sportovnejsi svezeni neni vubec vhodny. Mizerna odezva od kol. Ridil jsem daleko lepe v tomto ohledu vyladeny auta.
Tak konecne som prevazil este tie gumy u znameho a vyzera to velmi dobre,volant prestal vibrovat pri tych vacsich rychlostiach/nad 130/.Takze vada bola predsa len asi v tych kotucoch co mi dali v Opel servise.Skusim este vyskusat aj ine kolesa a uvidime
Ale tie nekvalitne kotuce to im nedarujem,nie je na nich ani vyrazene logo GM.
Ale tie nekvalitne kotuce to im nedarujem,nie je na nich ani vyrazene logo GM.
vypada to, ze mam stejny problem, nedavno jsem zklouzl a narazil na obrubnik, vysledkem bylo cvaknuta pneu a ohnute prave rameno. vse je jiz opraveno a od te doby mi volant take vybruje pri rychlostech kolem 120 km/h a vyssich... Rameno je nove, ale disk je pouze vyklepan a vyvazen... Po vikendu jdu na geometrii, tak doufam, ze to bude potom lepsi!!!! Kdyz jedu po dalnici, tak mam obcas strach, ze mi snad to kolo ustreli
:(
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tak to na tom tak špatně nejsem, abych si myslel, že mi ustřelí kolo... U mě je to jen lehká vibrace, jako když jedeš ve vyjeté koleji na silnici a máš tam kola 17'' a pneu 215X45, to jsou takové žiletky, že v volantu cítíš snad každý kamínek ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
nenene, mam 195/65 r 15 na zimu a ted na leto budu kupovat 16-tky. mam Astru od podzimu a jsem maximalne spokojenej, az na ty vybrace, ktery mam tak tyden od ty havarky...
Lehky vybrace mam kolem 100 km/h to je v pohode to jsou nerovnosti, ale od tech 120-130 km/h to je des a musim zpomalit, protoze mam vazne strach... Asi to bude tim, ze mam vyklepanej disk, kterej je treba spatne vyvazenej. Po vikendu bude geometrie, tak se uvidi, ale doufam, ze pak bude vse OK ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
JJ budu si ho muset nekde poridit, anebo pockam do jara az nazuju litaky...
Dostal jsem mensi sponzorskej dar, tak ted jenom vybiram a vybiram a nemuzu vybrat
rezervu bych tam klidne hodil, ale je to jenom dojezdovka 13-tka, takze bych s ni asi moc nepojezdil, fakt jenom doufam, ze to bude tim diskem, uvidime po geometrii, pak se ozvu...
Koukam, Reicho, ze u tebe byl problem nejspis jenom v pneu, ale vzdelani OPEL mechanici by ti nejraci vymenili pulku auta...
tak snad nebudu muset pulku auta vymenit, abych to dal dohromady ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Koukam, Reicho, ze u tebe byl problem nejspis jenom v pneu, ale vzdelani OPEL mechanici by ti nejraci vymenili pulku auta...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
nie,gumy to neboli,precitaj si vsetko od zaciatku....po 15tis. mi odisli kotuce a potom to vsetko zacaloPeDo ) píše:JJ budu si ho muset nekde poridit, anebo pockam do jara az nazuju litaky...Dostal jsem mensi sponzorskej dar, tak ted jenom vybiram a vybiram a nemuzu vybrat
rezervu bych tam klidne hodil, ale je to jenom dojezdovka 13-tka, takze bych s ni asi moc nepojezdil, fakt jenom doufam, ze to bude tim diskem, uvidime po geometrii, pak se ozvu...
Koukam, Reicho, ze u tebe byl problem nejspis jenom v pneu, ale vzdelani OPEL mechanici by ti nejraci vymenili pulku auta...tak snad nebudu muset pulku auta vymenit, abych to dal dohromady