Světla ARTEB (TYC) vs Hella
- Michael Night
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světla ARTEB (TYC) vs Hella
Slevu na origo díly podle roku výroby auta dostaneš u Opela ikdyž si je budeš montovat doma.Ale pokud při montáži něco ulomíš končí ti záruka.Já jsem u Opela kupoval před půl rokem Helly a udělal jsem dobře.Švagr z STK říkal že světlomety z druhovýroby je problém je seřídit.A za druhé,lacinej plast kterej ti zežloutne.Šel jsem a šel bych znovu do Helly.Toť můj názor. držim ti palce při rozhodování.
Opel Astra G combi, 1.4, 66Kw
- Reklama
Akce v oplu sleva na díly podle stáří auta platí JEN pokud jsou koupené díly montovány v autorizované dílně!!!
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj, Trdlo má pravdu předsedo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se apika,ten má žluté až neprůhledné i Helly.
Ze světla Tyc mě byl hic. Vždy jsem měl na VEBE světla Valeo, která jsem 2x měnil, vždy po lehkých kolizích. Před 2 roky to bylo větší, tak byla Vectra v servisu. Dali mi tam světla Tyc. Druhý den po převzetí jsem zjistil ulomený horní úchyt, asi jak tam světlo rvali. Dal jsem tam klemu a dál to neřešil. Auto bylo po STK a světla rozladěná. Jel sem na STK na seřízení. Technik byl na prášky, při nastavování sklonu mu vylít stavěcí šroub.Po půl roce se odlepily gumy okolo světla. Teď půjdu na STK, tak sem řešil, zda vyměním to vadné světlo Tyc, nebo koupím obě Valeo. Koupil sem jedno Tyc a blikač Tyc. Špatná volba. Moc nesedělo, vypadával z něj motůrek naklápění a s blikačem jsem se mohl jít vyfotit, po nacvaknutí byl moc nízko. Dal sem tam Depo, který tam sedlo. Za kuličku na hřídelce motůrku jsem natáhl o-kroužek a vymezíl tím vůli. Pak jdu doladit sklon. Chvíli se nic nedělo a pak mi vylít zezhora pastorek a bylo hotovo. Dal sem pivo a cigáro, vzal baterku a světlo šlo ven. Vypadla z něj drátěná spona a hřídelka. A aby toho nebylo málo, zkusil sem náklon mo strany. Paráda, krásně se natáčelo hřídelka se závitem vyížděla a zajíždela a najednou vyjela úplně a už sem jí tam nedal. O víkendu je rozdělám, opravím, vyndám i to druhé, koupím Valea a tyhle šmejdy rozšlapu.
cim si clovek musi projit aby pochopil
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz