Přední okno
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední okno
frydex: to by sis ale mohl takovým způsobem stopnout kohokoliv nebo naopak kdokoliv tebe, ne?
new-name:když máš pojistku tak jo, je tam myslím 5% spoluúčast
new-name:když máš pojistku tak jo, je tam myslím 5% spoluúčast
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jo... celé to jde přes jeho pojišťovnu...new-name píše:a jak to je? pojišťovna platí 100% ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo no, to mohl, ale to je úplně stejné, jako když ti někdo na parkovišti ťukne auto a ujede a ty to vidíš, co uděláš, napíšeš si značku a zavoláš benga. Nebo ho zastavíš a budeš se s ním hádat. Taky ti může do krve tvrdit že to nebyl, když bude stát už 10m od tvojeho auta. Prostě to tak je... jde to z pojistky viníka. Nedělal jsem to jednou..Mike.S píše:frydex: to by sis ale mohl takovým způsobem stopnout kohokoliv nebo naopak kdokoliv tebe, ne?
Moje Astrina 1,7DTi
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no to sice jo, ale když ti ťukne auto tak mu tam někde určitě zůstane stopa po tvém laku, takže to máš v ten moment čím prokázat, ale u toho skla je to prokazování horší, nechci se hádat, v praxi jsem toto na štěstí řešit nemusel (ten ťukanec znám z vlastní zkušenosti - o zadní dveře na firemní Feldě se nám otřel III Golfem, dveře promáčklé a na jeho nárazníku stopa po laku, měl smůlu, že ho v obchodě, kde jsme byli i my, znali)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No spichal jsem do roboty a navíc někoho zastavovat v Ostravě,tak to by bylo umění.Koukl jsem na sklo a nic jsem neviděl,bylo to pod stěračem.Do odpoledne se to roztáhlo na takových 6cm a druhý den to mělo už tak 40cm,fakt mazec.No na pojišťovně už je to nahlášené a zítra by na to měl přijet nějaký technik si to nafotit.No potřebuji to auto mít hlavně co nejdříve zasklené,protože s ním jezdím do roboty a z roboty do školy,tak doufám,že mi to někde spichnou v Ostravě a nebudu muset někde čekat.No uvidí se zítra,čekají mě samé příjemné věci:Návštěva zubaře a pak lítání po Ostravě,kde mi to zasklí.Frydex píše:Jo, to má pravdu. De*il, je terminus technikus
Každopádně, měl si se hned vydat za tím co ti to okno rozbil... z jeho pojistky to mělo jít...
Edit: Ty aby jsi se nepřidal..... Vysvětlení v předchozím příspěvku.... Trdlo
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Tak to budte radi že si môžte to sklo pripoistiť. Na SK sa dá pripoistiť len k havarijnej poistke a myslím že teraz jedna poisťovňa ho poiťuje vrámci povinného zmluvného poistenia.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
poisťovňa hradí 100% hodnoty okna a aj jeho výmenu, žiadna amortizácia. Ide to zo zákonnej poistky "vinníka" ale nikto nechce byť vinník, pretože stráca za to bonus za bezškodový priebeh.
Astra II
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oplíček píše:Pojistěte si radši přední šibu,protože nikdy nevíte,co se může stát.
Já mám připojištěné všechny okna na autě.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
caute chlapi,
mate niekto skusenost s prasknutim celneho skla bez zjavnej priciny? Sklo nedostalo ziaden kamienok a na skle nie je vidiet ani ziadna ina stopa po udere alebo niecom podobnom. Sklo ma necele 4 mesiace, myslite ze moze ist o vyrobnu vadu skla alebo moze sa stat ze by ho chalanisko zle nalepil?
mate niekto skusenost s prasknutim celneho skla bez zjavnej priciny? Sklo nedostalo ziaden kamienok a na skle nie je vidiet ani ziadna ina stopa po udere alebo niecom podobnom. Sklo ma necele 4 mesiace, myslite ze moze ist o vyrobnu vadu skla alebo moze sa stat ze by ho chalanisko zle nalepil?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
buď výrobní vada nebo špatně udělaná práce - reklamace Tě asi nemine
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: