VOLANT

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 31 říj 2006, 21:09

to nevim jak mohla prasknout žárovka když tam je ledka která zaprvý nikdy nepraskne a zadruhý se musí vypájet aby se vyměnila
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

Marky

Příspěvek od Marky » 31 říj 2006, 21:31

Tak v tom pripade se omlouvam, myslel jsem, ze tam bude klasicka zarovicka, ktera je v pristrojovce. Jinak nevim jak Tobe, ale nam uz v praci nekolik ledek "chciplo" , pouzivame, ale ty bile vysoce svitive a laserove.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 31 říj 2006, 21:35

Marky píše:Tak v tom pripade se omlouvam, myslel jsem, ze tam bude klasicka zarovicka, ktera je v pristrojovce. Jinak nevim jak Tobe, ale nam uz v praci nekolik ledek "chciplo" , pouzivame, ale ty bile vysoce svitive a laserove.
já osobně ještě neviděl ledku která by ošelza z jinýho důvodu než přepětí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 31 říj 2006, 21:45

No takhle, já to neměnil, ani jsem neviděl průběh opravy, hodil jsem to ke kámošovi do dílny, ať se mrkne na ty bagy. On mi pak volal že je prdlá potvůrka ( je to komik :lol: ) a že mi za chvíli přiveze auto. Tak jsem myslel že žárovka. Co s ní zkutečně bylo nevim a ani po tom nepátrám, každopádně se mi teď po otočení klíčkem v zapalováni na chvliku rozsvítí a pak zhasne, takže je to nejspíš ok !!! Uvidim jak dlouho bude fungovat, možná zase dojde k přepětí a rupne. No snad ne.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Marky

Příspěvek od Marky » 31 říj 2006, 21:52

Tu laserovou napriklad relativne rychle odpravis tim, ze ji das na stejnosmerne napeti, ale ani pulsni napajeni neni vecne. Ty bile vysoce svitive zase slusne papaj a pri delsim sviceni topi a v nasem pripade jsou jeste ve spatnych podminkach, jako je 50-70st voda, takze asi tak. Prepeti je samozrejme take velmi rychla smrt :wink: . V astre tyto podminky opravdu tezko nastanou, takze tam by bylo pricinou asi neco uplne jineho.

Odpovědět