Výměna pylového - kabinového filtru - foto
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna pylového filtru - foto
jo to ví, ale to já jsem věděl taky když jsem šel kupovat a stejně jsem v oplu narazil na debila co mi dal špatný filtr i přesto že jsem řekl že chci do systému Behr takže jediný 100% postup je vymontovat - zmeřit - zajít do opéla s metrem v ruce a zkontrolovat
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
To jako jasne, pokud narazis na blba, tak s tim nenadelas nic. To mas to same jako kdyz prijdes do zeleniny a reknes, ze chces 1kg jablek a blb ti zabali 1kg hrusek. Ale jinak, vse podstatne uz vi.
-
Jak často by se měl filtr přibližně měnit?
ASTRA HB 1.6 16V 2003 / Z 16 XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Co vim, tak jednou rocne.
na kolik te to vyslo?Hribek píše:jo to ví, ale to já jsem věděl taky když jsem šel kupovat a stejně jsem v oplu narazil na debila co mi dal špatný filtr i přesto že jsem řekl že chci do systému Behr takže jediný 100% postup je vymontovat - zmeřit - zajít do opéla s metrem v ruce a zkontrolovat
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Snažil jsem se ti najít účet od opla ale nenašel, ale tuším to bylo kolem 450kč.
diky... uvidim no. jak moc tomu vadi jizda bez pylovyho filtru pri vypnuty ventilaci?
Já kupoval na aukru za 130,- sice né asi tak kvalitní ale je za 1/3 ceny. Takže jeho výměna může být po kratších termínech.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Pár věcí:první filtr co jsem dával byl od ALKO za 320kč----už nikdy vííííc,když jsem ho vytáhl ven ,byl prolomený takže fungoval tak na 60% zbytek díra a důvod?Nebyl vysoký 23.5cm jako je šachta ale 25.8 takže musel povolit a celkově byl takovej hrachovej.
U Opla za origo chtěli 500kč takže nic,ale potom jsem koupil f od firmy MAN FILTER -zeleno žlutá krabice ,úplně super,je pevnější a přesný v brabici je i obrázkový návod dem a mont pro oba druhy topení. Filtr je jak pro Astru tak Zafiru a nerozlišuje se kubatura ale jen typ topení Behr nebo Delphi,cena 350kč a jelikož mám taky BEHR tak typ filtru je CU 2757.Takže jak jsem řekl -max spokojenost a doporučuju.
U Opla za origo chtěli 500kč takže nic,ale potom jsem koupil f od firmy MAN FILTER -zeleno žlutá krabice ,úplně super,je pevnější a přesný v brabici je i obrázkový návod dem a mont pro oba druhy topení. Filtr je jak pro Astru tak Zafiru a nerozlišuje se kubatura ale jen typ topení Behr nebo Delphi,cena 350kč a jelikož mám taky BEHR tak typ filtru je CU 2757.Takže jak jsem řekl -max spokojenost a doporučuju.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
Udo: ono je jedno, jestli vezmeš Mann, Fram, Champion... cena je zhruba stejná a kvalita taky. Jen to chce prostě od renomovaného výrobce.
END
Alco je o ničom, menil som ho kolegovi a bol to des. Kým sme ho tam napasovali tak sme sa narobili. Ten filter bol vyšší asi o 5 mm a asi tak na pol ceste sa zasekol a koniec. Nakoniec sme ho tam napasovali ale tak že sa čiastočne prehol.
Inak v inzercii mám ponuku na origo filtre https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=14766 .
Inak v inzercii mám ponuku na origo filtre https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=14766 .
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
j.sida se ptal na typ filtru což jsem mu napsal a mimo jiné jsem doplnil o moji zkušenost a vidím že s ALKO jsem neměl potíže jen já.Jinak-renomovaný výrobce-jasná zprávaTrdlo píše:Udo: ono je jedno, jestli vezmeš Mann, Fram, Champion... cena je zhruba stejná a kvalita taky. Jen to chce prostě od renomovaného výrobce.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
Udo: Diky, ale jsem trochu zmatenej. Muzes mi prosi rict parametry astry na kterou si to kupoval? V jinych diskuzich totiz doporucuji FRAM 8x67 (nevim presne druhy cislo:) ) a ten ma ponekud odlisny rozmery. diky:)
Nechci se opisovat ale v v předposledním řádku mého příspěvku je to napsané. Na 100% vím že výška šachty je 23.5 cm ,ale ostatní-tuším délka 25.5cm a tloušťka 3cm, musel bych to změřit.............................Halo pánové je vás tady hodně ...předejte zkušenosti .
moje astrule 1.4 16 v
moje astrule 1.4 16 v
slo mi hlavne o parametry auta a ne sachty, ale i tak dik a rok vyroby?