manžeta řadíci paky
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
No, když to zhrnu,tak asi toto jsou barevné kmbinace, co jste chtěli...(černou vynechám, tu všichni máte v aute )
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz
- Reklama
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
no, myslím, že by ti stačilo i 525kč(včetně poštovného)AstraMan píše:Mít necelých 600Kč zbytečných, tak bych vzal tu poslední
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
ohh, děkuju....Jimmy píše:Zdravim. Muzu potvrdit ze ta posledni vypada velice dobre . Dnes mi prisla a uz sem ji namontoval a fakt super! Timto Dekuji GeltymuAstraMan píše:Mít necelých 600Kč zbytečných, tak bych vzal tu poslední
můžeš pak sem hodit foto jak vypadá po nasazení, ať mají kluci inspiraci...
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
nebyl si náhodou včera na srazu? Mám pocit,že se ti líbila černá kůže s modrým prošitím....ale kombinace kůží není problém....Gallo píše:Beru tu modročernou kombinaci. Kam si pro to můžu dojet?
Jo a jinak jezdit nikam nemusíš. \v opavš jsem skoro denně,takti to můžu někam dovézt...
Jj, mluvili jsme spolu. Na kolik by přišla kombinace modro černá?gelty píše:nebyl si náhodou včera na srazu? Mám pocit,že se ti líbila černá kůže s modrým prošitím....ale kombinace kůží není problém....Gallo píše:Beru tu modročernou kombinaci. Kam si pro to můžu dojet?
Jo a jinak jezdit nikam nemusíš. \v opavš jsem skoro denně,takti to můžu někam dovézt...
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Modročerná kombinace by vyšla na 490kč.Gallo píše:Jj, mluvili jsme spolu. Na kolik by přišla kombinace modro černá?gelty píše:nebyl si náhodou včera na srazu? Mám pocit,že se ti líbila černá kůže s modrým prošitím....ale kombinace kůží není problém....Gallo píše:Beru tu modročernou kombinaci. Kam si pro to můžu dojet?
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
to už tu taky byloMartin22 píše:nevypadá špatně ale možná s bílím prošitím by vypadala ještě líp
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
gelty píše:Modročerná kombinace by vyšla na 490kč.Gallo píše:Jj, mluvili jsme spolu. Na kolik by přišla kombinace modro černá?gelty píše: nebyl si náhodou včera na srazu? Mám pocit,že se ti líbila černá kůže s modrým prošitím....ale kombinace kůží není problém....
Kdybych chtěl místo té modré stříbrnou, kolik by byla cena???