Pomoc přední sklo

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Pomoc přední sklo

Příspěvek od Melodi » 07 říj 2006, 17:58

Mam takový dotaz, když přijdu ráno k autu tak na předním skle je takový šedý povklak (okno je studené a mokré od rosy) jakmile se okno zahřeje tak je přes něj vidět, jinak ten povlak viditelnost zmešuje. Setkal se stim už někdo tady, popřípadě ví jak se toho zbavit ...

Reklama

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 09 říj 2006, 07:47

Okena, Sonax připravek na okna, benzín a zatim nic :(

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 09 říj 2006, 10:08

Ja se ničemu nedivím, ale je to celkem maras...

Doktor

Re: Pomoc přední sklo

Příspěvek od Doktor » 24 srp 2007, 07:31

Melodi_boy píše:Mam takový dotaz, když přijdu ráno k autu tak na předním skle je takový šedý povklak (okno je studené a mokré od rosy) jakmile se okno zahřeje tak je přes něj vidět, jinak ten povlak viditelnost zmešuje. Setkal se stim už někdo tady, popřípadě ví jak se toho zbavit ...
Dělá se mi něco podobného. Když prší a stírám stěrači,tak se udělá na skle film a nic nevidím. Okenou to nejde. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Spin

Příspěvek od Spin » 24 srp 2007, 15:18

Já jsem kdysi použil nějaký přípravek na skla a to jsem potom ani nepotřeboval stěrače. Voda dělala kuličky, které klouzaly dolů (nebo nahoru za jízdy). Možná by to zabránilo usazování dalších nečistot.

Jo a není to náhodou zevnitř?
Astra 2.0DTI Caravan, CDX, Y20DTH, 2001

shadow

Příspěvek od shadow » 24 srp 2007, 15:30

Zrovna dneska ráno jsem to měl taky a zdaleka ne poprvé. Okna jsou takový zamlžený ale jen do doby než se auto zahřeje. osobně si myslím, že je to zkondenzovaná pára respektive vždycky se mi to udělá když je hodně teplo a navečer začne pršet. Potom teplota v autě klesá pomaleji než venku a teplo se sráží na sklech - aspoň takhle si to vysvětluju já. Zkoušel jsem okenu a další věci, ale nepomáhá zatím nic. Jinak zvenčí na přední sklo pravidelně dávám sheron flash - v dešti potom nejsou ani moc zapotřebí stěrače.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green

spermin

Příspěvek od spermin » 24 srp 2007, 18:29

shadow píše:Zrovna dneska ráno jsem to měl taky a zdaleka ne poprvé. Okna jsou takový zamlžený ale jen do doby než se auto zahřeje. osobně si myslím, že je to zkondenzovaná pára respektive vždycky se mi to udělá když je hodně teplo a navečer začne pršet. Potom teplota v autě klesá pomaleji než venku a teplo se sráží na sklech - aspoň takhle si to vysvětluju já. Zkoušel jsem okenu a další věci, ale nepomáhá zatím nic. Jinak zvenčí na přední sklo pravidelně dávám sheron flash - v dešti potom nejsou ani moc zapotřebí stěrače.
kondenzace par, TO JE SVINA. :P
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Odpovědět