oprýskaná přední kapota
oprýskaná přední kapota
Ahoj všem.Nevím,zda-li jsem v dobré sekci ale zkusím to.Koupil jsem Astru r.v.2000,najeto 110 t km,modrá metalíza.Když se teď dívám po ostatních Astrách,všiml jsem si,že vesměs mají přední kapotu nad mřížkou dost oťukanou od kamínků.Ta moje je tam jak nová.Byla bouchlá,nebo metalíza vydrží víc?Dík za názory.
- Reklama
- Barracuda Yndy
...
Já bych věděl co Manli řeší... Hodim pár příkladů
...caute ja to taky mam ta diagnostyka by co stala...
...cau kdyby mi to vimazali tak by uz fungolvaly nebo kdeyby jsem to nechtel zmazat ale opravit tak nevis co by stala oprava...
...caves to stym nevim jen se chcem zeptat ci ty nesvity tahle kontrolka...
...hodot foto tejregulace inak som to strikal to bys neveril jakou barovou som to strikal...
Nekupoval bych klávesnici, ale pomalejší prsty a lepší oči
...caute ja to taky mam ta diagnostyka by co stala...
...cau kdyby mi to vimazali tak by uz fungolvaly nebo kdeyby jsem to nechtel zmazat ale opravit tak nevis co by stala oprava...
...caves to stym nevim jen se chcem zeptat ci ty nesvity tahle kontrolka...
...hodot foto tejregulace inak som to strikal to bys neveril jakou barovou som to strikal...
Nekupoval bych klávesnici, ale pomalejší prsty a lepší oči
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem se nasmál, jak už dlouho ne......
Že to tu řešíte, však nejsme dokonalý, ne? Mylsím že chybu najdeme u každého.... Ale aspoň je tu někdy sranda.
Že to tu řešíte, však nejsme dokonalý, ne? Mylsím že chybu najdeme u každého.... Ale aspoň je tu někdy sranda.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Re: g
Jj...všechno sleduju...ponevadž mě to dráždí Ale nic ve zlym...do smrti dobrýlukaskpd píše: slag to ma vsetko pod kontrolou ze jo
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz