Rozbrouseni laku
Rozbrouseni laku
Ahoj vsem!
Rad bych zde otevrel diskuzi o ozivovani laku na nasich vozitkach. Cetl jsem zde na foru hodne o ruznych lestidlech a postupech, ale nejvic mne zaujao tzv. rozbrouseni laku - podle toho nazvu se mi zda, ze to bude na dyl, nez lesteni.
Mate s tim nekdo zkusenost, popr dokazete doporucit nekoho kdo to umi v Praze a okoli? Jak s cenou?
Dikes za kazdou info, mejte se a at to jezdi!
Michal
Rad bych zde otevrel diskuzi o ozivovani laku na nasich vozitkach. Cetl jsem zde na foru hodne o ruznych lestidlech a postupech, ale nejvic mne zaujao tzv. rozbrouseni laku - podle toho nazvu se mi zda, ze to bude na dyl, nez lesteni.
Mate s tim nekdo zkusenost, popr dokazete doporucit nekoho kdo to umi v Praze a okoli? Jak s cenou?
Dikes za kazdou info, mejte se a at to jezdi!
Michal
- Reklama
Princip je následující, jemná brousící pasta s voskem, která brousí a zároveň odbroušenými
částmi zarovnává rýhy. Po zaschnutí se rozleští. A pokud to neuděláš dokonale, po několika
(cca 3) umytích jsou škrábance znovu vidět. Vlastní zkušenost
částmi zarovnává rýhy. Po zaschnutí se rozleští. A pokud to neuděláš dokonale, po několika
(cca 3) umytích jsou škrábance znovu vidět. Vlastní zkušenost
Naposledy upravil(a) spermin dne 24 črc 2007, 21:32, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Rozbroušení laku, může kvalitně provést hlavně autolakýra.
Jde o to, že mají brusné pasty, kterýmy de facto uberou malinkou vrstvu laku, tu která je již sluncem zašlá, a poté auto nově navoskují, jak oni říkají lak opět zavřou. Faktem je, že auto je pak jak po novým laku.
Cena by se měla pohybovat kolem litru, ale to asi hodně záleží na domluvě...
Jinak celý auto trvá cca půl dne.
Jde o to, že mají brusné pasty, kterýmy de facto uberou malinkou vrstvu laku, tu která je již sluncem zašlá, a poté auto nově navoskují, jak oni říkají lak opět zavřou. Faktem je, že auto je pak jak po novým laku.
Cena by se měla pohybovat kolem litru, ale to asi hodně záleží na domluvě...
Jinak celý auto trvá cca půl dne.
END
Dikes :-)
Dik moc vsem za tipy a rady! Jdy volat lakyrovi
Bych se na to celkem vykašlal viz https://www.astra-g.cz/forum///viewtopic ... t=d%ECdula
+ osobní zkušenost. Max. před prodejem.
+ osobní zkušenost. Max. před prodejem.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Nojo...
No jo, jemze ja za to abych mel hezky auto (a aby ten lak dyl vydrzel) jsem nejakou tu kacku ochotnej obetovat. Karkula byla firemni s nalepkama a po sundani to je furt trochu videt. Nehlede na to, ze ta firma se o kastli moc nestarala (vse ostatni je ok), takze nekdo holt zacit musi
Tak
Ted jsem zjistoval kolik to stoji a kde to delaj. V Praze teda kazdej Autopalace a cena za Astru Caravan je cca 2500 CZK. Samozrejme podle rozsahu - na ruzny poskozeni maj ruzny metody od past a lesteni po rozbrouseni. Pristi tejden do toho skocim a dam zas vedet, nejspis i s fotkama pred a po.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechával jsem si auto rozpastovat (ne Astru) (normálně to napastuje a tim odstraní tu zvětralou vrstvu laku) . Cena asi 800 Kč . Samozřejmě záleží jestli používaj značkovou autokosmetiku a jak je velký auto . Já dal asi 800 Kč .
A nebo si kup TEMPO (tj. taky brusná pasta) a vyhraj si
A nebo si kup TEMPO (tj. taky brusná pasta) a vyhraj si
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex: