Airbag

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 08 led 2007, 12:05

no to byl originál koženej volant (pravá kůže), gumovej je opravdu gumovej
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

medva1

Příspěvek od medva1 » 08 led 2007, 12:10

Vojta píše:no to byl originál koženej volant (pravá kůže), gumovej je opravdu gumovej
moment tak to se budu hádat.....když je koženej volant tak standartně dodávanej jako set volant, mažeta fofrklacku a manžeta ručky já vim že stoprocentně manžeta ručky a fofrklacku byla u mě z nějaký razvláštní koženky nebo něco tomu podobnýho....takže předpokládám že na volantu taky neni kuže navíc ten sedlář kůži pozná .......... a jako bonus musím říct že teď se ten volant drží o 100% líp.....
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000

medva1

Příspěvek od medva1 » 08 led 2007, 12:12

nicméně všechno jsem to dělal kvuli tomu bagu aby to tam nebylo jako pěst na voko.... no ale co si budeme povídat ono je to tam stejně :D :) :(

Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew » 08 led 2007, 12:14

Já mám originál kožený věnec, ale airbag je klasika. Jinak najdeš po hmatu klakson, když ti jej překryl? Musím přiznat, že já mám s tím trochu problém i teď.
Naposledy upravil(a) Andrew dne 08 led 2007, 12:15, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 08 led 2007, 12:15

no nikdy sem neviděl v astře s koženym volantem že by měla mažetu fofrklacku a ručky v pravý kůži, vždy pouze koženka (nic moc kvality), ale volant když je potaženej jako byl původně ten tvuj tak je potaženej pravou kůží, už sem tady prodal asi 10 novejch originál volantů, všechny sem měl v ruce a všechny byly potažený pravou kůží, ale věřim tomu že po 150tisících to už jako kůže moc nevypadá

ovšem nic to nemění na tom proč to ten čalouník nesundal a potáhnul ti potaženej volant

Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew » 08 led 2007, 12:17

já mám ručku fofrklacku potažený kůží, stejně jako věnec volantu. Manžetu nevím, nezkoumal jsem ji.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 08 led 2007, 12:19

Andrew píše:já mám ručku fofrklacku potažený kůží, stejně jako věnec volantu. Manžetu nevím, nezkoumal jsem ji.
ano koukle fofrklacku je taky kožená, jako volant

Andrew
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrew » 08 led 2007, 12:22

Nechci kritizovat, ale sešité to je v místě kde se volant drží nejvíc (alespoň u mně) nebude ti to vadit? Originál je sešitý jenom na jediném místě

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 08 led 2007, 15:35

Andrew píše:Nechci kritizovat, ale sešité to je v místě kde se volant drží nejvíc (alespoň u mně) nebude ti to vadit? Originál je sešitý jenom na jediném místě
originály jsou 2 druhy, jeden s jednim švem dole a novější maj 4 švy tak jako tento ale na omak o nich nevíš, nevim jak u tohodle

medva1

Příspěvek od medva1 » 09 led 2007, 06:22

Vojta píše:
Andrew píše:Nechci kritizovat, ale sešité to je v místě kde se volant drží nejvíc (alespoň u mně) nebude ti to vadit? Originál je sešitý jenom na jediném místě
originály jsou 2 druhy, jeden s jednim švem dole a novější maj 4 švy tak jako tento ale na omak o nich nevíš, nevim jak u tohodle
Co se týká klaksonu je to o zvyku měl jsem strach, ale první zatroubení a bylo vše OK (ale jak jsem psal je to jen dočasné nouzové řešení) no a co se týká těch švů vytisknul jsem si odtut ty volanty od Vojty jako vzor a sedlař mi to sešil tak jak jsem chtěl.... drží se to perfektně, měl jsem při prvním pohledu taky pochybnosti ale teď jsem na max. spokojenej....akorát ten BAG :( :( :(

Thomz

Příspěvek od Thomz » 10 kvě 2007, 11:49

Pravda je taková že volant je v kůži a zbytek laciná koženka,kromě hlavice fofrklacku....Taky už se mi věnec leskne jak psí koule,budu to muset řešit...Kámoš má známýho v Praze co maká ve velký fabrice kde dělaj jenom čalounění volantů do novejch aut....Dal mu tam svůj volant z pětkovýho bmw a výsledek byl fakt TOP,nevěřil jsem vlastním očím(asi tam na to maj spešl mašiny)...Maj hodně druhů kůže,vybere i kůži která co nejlíp ladí s tim středovym plastem...Zkusim sehnat kontakt a hodit ho sem....

medva1

Příspěvek od medva1 » 11 kvě 2007, 20:12

Thomz píše:Pravda je taková že volant je v kůži a zbytek laciná koženka,kromě hlavice fofrklacku....Taky už se mi věnec leskne jak psí koule,budu to muset řešit...Kámoš má známýho v Praze co maká ve velký fabrice kde dělaj jenom čalounění volantů do novejch aut....Dal mu tam svůj volant z pětkovýho bmw a výsledek byl fakt TOP,nevěřil jsem vlastním očím(asi tam na to maj spešl mašiny)...Maj hodně druhů kůže,vybere i kůži která co nejlíp ladí s tim středovym plastem...Zkusim sehnat kontakt a hodit ho sem....
ono tohle taky vypadá dobře hodně lidí to tu zatracuje..ale na srazu byl najednou jinej názor....tady je prostě problém ve fotkách....ve skutečnosti to takhle barevně neni reál je uplně někde jinde :D :D
Naposledy upravil(a) medva1 dne 13 kvě 2007, 18:52, celkem upraveno 2 x.

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 11 kvě 2007, 23:24

Na srazu byl Šmudla a ma kompletně přečalovněny interier i s airbagem pry se to děla tak že se dá ta nejjemnější kuže a ta se protrne když ten bag vyletí ale na více by jste se museli ho zeptat vypadalo to hodně dobře

mani

Příspěvek od mani » 11 kvě 2007, 23:36

medva1 píše: Jediný co se uplně nepodařilo tak to je řešení toho airbagu a bohužel to ničí celý dojem... ale jiné řešení než toto nebo koupit nový airbag zatím není...... nebo alespoň jsem se o něm nikde nedomáknul :( :( :(
Nechcem mudrovat, ale to riesenie je fakt otras, nic v zlom - je to len moj ubohy nazor. Ked uz tak ocalunnit ten kryt cely samostatne a ten znak by sa tam uz nejak nalepil. Skus sa popytat u http://www.airbagy.net/ ci nebudu mat pre teba lespie riesenie.

Ten calunnik resp. sedlar co ti to robil nemohol tam dat aspon tenku vrstvu nejakej textilie pod ten sev, nech tam neni vidno ten skok ? Hmm mozno by to bolo hrube :?
Ploska Astra G Z14XEP

medva1

Příspěvek od medva1 » 13 kvě 2007, 18:54

mani píše:
medva1 píše: Jediný co se uplně nepodařilo tak to je řešení toho airbagu a bohužel to ničí celý dojem... ale jiné řešení než toto nebo koupit nový airbag zatím není...... nebo alespoň jsem se o něm nikde nedomáknul :( :( :(
Nechcem mudrovat, ale to riesenie je fakt otras, nic v zlom - je to len moj ubohy nazor. Ked uz tak ocalunnit ten kryt cely samostatne a ten znak by sa tam uz nejak nalepil. Skus sa popytat u http://www.airbagy.net/ ci nebudu mat pre teba lespie riesenie.

Ten calunnik resp. sedlar co ti to robil nemohol tam dat aspon tenku vrstvu nejakej textilie pod ten sev, nech tam neni vidno ten skok ? Hmm mozno by to bolo hrube :?
no púůvodně jsem chtěl taky přez celý bag kůže ale bylo mi to rozmluveno.....z bezpečnostních hledisek, tady o tom někdo psal...

Odpovědět