Zdeněk Lbc píše:Dovolím si s Tebou nesouhlasit, nevím sice kde bydlíš, ale v Liberci, kde bývá dost sněhu, jsou gumový koberce k nezaplacení. Sníh a břečka z bot v nich drží a nevylívá se, takže voda nezatýká pod ně. A jdou krásně i omýt, takže vypadají stále dobře. Na léto mám taky textilní koberce, jsou příjemnější a taky v autě lépe vypadají. Takže můj názor: v létě textil v zimě guma.
Presne tak, myslim ze tu hodne lidi pouziva tuto kombinaci.
Jimi5 píše:
No tak já sem hodim můj názor. Já jsem pro koberečky jak na zimu, tak i v létě, protože gumáků už mám plný zuby. jakmile jsou jednou špinavý, tak už jsou pořád hnusný a nikdy už to neumiješ do černa, což kobečky jo.Když je venku mokro, tak ti po nich klouže bota a na závěr esteticky se mi víc líbí koberečky, ale je to jen můj názor a mé zkušenosti. Mám tyhle a jsou super.
Snih a voda vubec textilnim kobereckum moc nesvedci, na to sou lepsi gumove (ktere chytnes a snih nebo vodu z nich vyklepes/vylijes). Jak ale sleze snih okazite nasazuju textilni, ktery opravdu lip vypadaj. Boty mi po tech gumovych neklouzou a co se tyce spinavosti, mam nejaky univerzalni na Astry a po umyti jsou (zatim) stale cerne.
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá