folie na okna... Caravan...

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 13 úno 2007, 02:27

Mám příslib od kluků co mi lepili 3M, že když to budu muset někde kvůli fízlům nebo na čáře servat ze předku - udělaj mi kdykoliv ten předek znova po pětiklíšti za okno, tak nevím no... :D
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 13 úno 2007, 13:28

CUBErt píše:Známej to dělá pro autosalon Hyundai za 750 kč / sklo. Jsou to fólie od firmy llumar a jsou s atestem. Zatmavení dle přání. Atest je samozřejmost. Dělal mi to na třech autech a vždycky bez bublin. Ty fólie jsou celkem odolne, pokud se po nich nejezdí nožem tak vydržej. Mám je a super, teď plánuju i slabé na předek...abych nedráždil orgány :wink: :lol:
V LBC?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 13 úno 2007, 13:38

2milosh: Chomutov - taky kousek..... :wink:
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 13 úno 2007, 15:39

:D zdravím,tak jsem byl dneska v jednom autosklu,nechal jsem si vypískovat kody do skel,a zařadit do databáze,celá sranda stála 650KČ, práce půl hodinky,krom oken se kod napíše i na nějakou část palubky,není to bez speciální lampy viditelné,ale hlavně jsem tam koukal na druhy tonovaných oken,a také tam jsou folie,tázal jsem se jak to tedy je,naše okna jsou již částečně zabarvená z výroby,když budeš chtít dají ti folie na celý vůz dle tvého přání,ale přední dveře,okna jsou na tvé zodpovědnosti,od středního sloupku můžeš mět co chceš,tam prý není problém,znamená to,že zadní okno a boční okna si můžeš dát klidně zcela černé,na předku nesmíš již nic zatmavovat,takto jsem byl informován,tak nevím,než aby byla jen půlka auta tak raději nic :shock:

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 13 úno 2007, 15:51

Jo to je pravda, proto si chci dát na předek jen lehce zatmavené fólie.

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 13 úno 2007, 15:56

:wink: ale i tak je to již na tvoji zodpovědnost,právě mně tam ukazoval co by se dalo dát na předek,leč mně upozornil že i tak je to v rozporu,prostě máš již z výroby ty okna zabarvený,na tvé přání ti to samozřejmně udělají,ale v případě že tě někde budou chtít postihovat,tak to neukecáš,no možná někdy i ano :wink: :D

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 13 úno 2007, 16:26

Jsem si vědom rizika, ale když to bude fakt jen decentně a ne 80% tak ti policajt řekne jen o papír s atestem a kartičku s VIN auta a zatmavením a když tam uvidí 30% tak to snad nebude pitvat...

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 13 úno 2007, 17:48

tak on policajt ani třeba né,ale znáš techniky na STK,stačí příklad,soused si koupil audinku A6,ta má všechna okna černá,šel na evidenšku,tam ho vykopali,nic je nezajímalo že to takto koupil,ba co víc,takto to auto bylo koupené nové,měl hafo starostí,volal kde se dalo,až někdo kdo má zastoupení ohledně prodeje audi mu zasla nějaký papír doklad že tak auto bylo prodané jako nové,prostě to bylo na zakázku,až s tím papírem obstál,jak vidíš,stačí narazit na tecnika který bude moc horlivej a je to v pr... :evil: a naš auta tedy alespon to moje má propustnost světla 70 procent,tudíž jsou zatmavené třicet procent :wink: to víš,tak rád bych taky měl tmavé folie,ale když to vidím na vlastní oči,tak :cry: :cry:

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 13 úno 2007, 18:38

Proto jsem dal před technickou fólie jen na zadek a po technické, čili teď je dám i na předek :wink: . Navíc to bude při bočním pohledu dost vidět, že ta přední je světlejší. A hlavně když k těm fóliím dostaneš takovou kartičku kde je to zatmavení uvedeno, převádíš případnou zodpovědnost na člověka co ti to dělal. Navíc si myslím, že až uvidí technik z STK že jsou jen slabé a ukážeš mu tu kartičku tak nebude brát luxmetr a zkoušet jestli to sedí přesně na ty procenta. Jenom se to nesmí přehnat se zatmavením. :wink: :wink:
Naposledy upravil(a) CUBErt dne 13 úno 2007, 18:40, celkem upraveno 1 x.

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 13 úno 2007, 18:40

:wink: no jo,stále bojím :wink:

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 13 úno 2007, 20:17

Pepčo neměj strach, do zadu můžeš dát třeba jen 60% a na předek jen 30% aby to nebyl takovej drastickej přechod....Ale já si už nedokážu představit že bych ty folie na autě neměl...

Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 13 úno 2007, 20:32

:wink: no uvidíme,nejdříve musejí ještě práhy do barvy a pak snad již jen ty folie,u tebe to chápu,ono na karavanu to vypadá zcela jinak,tam i když bude černý jen zadek,tak stále to vypadá vzhledově super,já bych asi dal taky jen ten zadek,nehodlám provokovat orgány,ale nevím jak to bude vypadat jen ten krátký zadek,no nechám si to projít hlavou,viděl jsem ten odstín folie který mně ukazoval že se dává na předek,nevypadalo to zle,ale jak říkám,nestojím o případné dohady,jdu za pět měsíců na STK,tak když do toho půjdu,tak až po té STK :wink:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 17 úno 2007, 20:15

Zajimalo by me kdo mate zkusenosti s firmami v usti nad Labem a okoli (Teplice, Decin, Litomerice?)

Asi zkoncim u www.origo.cz ale pokud nekdo ma zajimavejsi a stejne kvalitni nabidku, budu jen rad.

Co jsem slysel tak pry montaz folii bez demontaze skel stoji za prd :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON » 17 úno 2007, 20:27

sem ti před několika měsíci psal, že mi to dělali známí v servisu v CV ještě na omegu a dostal sem k tomu i homologaci a bez demontáže a bylo to super a vím ještě o jednom borci z lovosic ten mi to dělal na druhý a taky spokojenost

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 17 úno 2007, 20:32

ARMAGEDON píše:sem ti před několika měsíci psal, že mi to dělali známí v servisu v CV ještě na omegu a dostal sem k tomu i homologaci a bez demontáže a bylo to super a vím ještě o jednom borci z lovosic ten mi to dělal na druhý a taky spokojenost
cena, kvalita?

Odpovědět