Zdravím, vychytávám u starší Astry G různé mouchy po koupi z autobazaru letos v červnu. V tomto nastalém počasí se mi velice enormně potí okna. pročetl jsem si zde starší diskuzi a požádal bych Vás o konzultaci. Dočetl jsem se, že nejčasteji toto pocení způsobují tyto aspekty
a) vlhký interier auta - není
b) únich chladící kapaliny(radiátor topení) - únik kapaliny není
c) ucpané kondenz. potrubí klimatizace, vlhký pyl. filtr - klimatizace je vypuštěna a odstavena
d) ucpaný pyl. filtr - nevím, kde ho mám najit
e) zavřená klapka vnitřní cirkulace - nevím, kde ji mám najít
Teď tu mám dotaz přímo na klapku vnitřní cirkulace, vyčetl jsem, že má samostatný motorek, který se má rozeběhnout při stisku tlačítka pro zapnutí vnitř. cirk. Při stisku tlačítka se rožne v tlačítku kontrolka, ale neslyším, že by se nějaký motorek rozeběhl a nebo klapka "cvakla"?. Zkoušeno při stání vozidla, spuštěný motor, přepinač intenzity foukání vzduchu v pooze 1 a druhý přepinač v poloze foukání do interieru. Díky za info, Jura.
Pocení oken Astra G
Pocení oken Astra G
Opel Astra G 1,6 16V X16XEL 74kW
- Reklama
Re: Pocení oken Astra G
Pokud si tu nenašel popis kde je kabinový filtr a klapka vnitřní cirkulace tak si špatně hledal.
Vyndej si kaslik u spolujezdce a tam to vše najdeš..
Filtr vyměň, ale jsou dva druhy a to zjistíš na klapce který tam máš druh, Behr .....
Klapku poznáš když při při nastartovaném motoru a zmáčkneš tlačítko a budeš mít hlavu u díry co ti vznikne po vyndání kaslíku....
Vyndej si kaslik u spolujezdce a tam to vše najdeš..
Filtr vyměň, ale jsou dva druhy a to zjistíš na klapce který tam máš druh, Behr .....
Klapku poznáš když při při nastartovaném motoru a zmáčkneš tlačítko a budeš mít hlavu u díry co ti vznikne po vyndání kaslíku....
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Koukni na you tube (vyměna kabinoveho filtru astra g) a budeš chytřejší.
ZAFIRA 1,8 Elegance 2001 Z18XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jirko, Youtube nepotrebujes, tady je reseni https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet