Lesklý nebo matný lak?
Lesklý nebo matný lak?
Dobrý den,
mám Opel Astra G v barvě Mirage - Mineraleffekt Z151 94L, 94U
koupil jsem blatník a našel na internetu, že míchají lak Z151 do spreje.
Musím si k němu ale koupit ještě tu bezbarvou vrstvu, jelikož auto mám v metalíze.
Jenže na internetu jsou dvě verze 1) matná 2) lesklá. Jak poznám, který bezbarvý lak pro druhou vrstvu zvolit?
Děkuji všem za rady.
mám Opel Astra G v barvě Mirage - Mineraleffekt Z151 94L, 94U
koupil jsem blatník a našel na internetu, že míchají lak Z151 do spreje.
Musím si k němu ale koupit ještě tu bezbarvou vrstvu, jelikož auto mám v metalíze.
Jenže na internetu jsou dvě verze 1) matná 2) lesklá. Jak poznám, který bezbarvý lak pro druhou vrstvu zvolit?
Děkuji všem za rady.
- Reklama
Re: Lesklý nebo matný lak?
leskly
Proč myslíte, že lesklý? Ale asi máte pravdu, už od pohledu se trochu asi leskne. No koupím lesklý no. Díky.
lak tvori povrchovu vrstvu celkoveho nastreku , pokial das matny , bude povrch matny , ak leskly tak bude povrch leskly
Dobře, ale mě jde přece o to, jak poznat z VIN nebo štítku karoserie jestli je stávající lak lesklý nebo tmavý.
Ano, viděl, ale jestli byla z výroby nevím. Nejspíš ale bude mít lesklou, nemusíme to tedy řešit. Bude to na 99% lesklá. Díky. vyřešeno
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se bude cokoliv na autě stříkat nebo zastříkavat sprejem, může bejt jakejkoliv, protože to bude HNUSNÝ tak jako tak
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Toho se trochu bojím no 13 let starý géčko a blatník bude mít v novém láku, bude to podle mě úplně jiný odstín. přestože ta astra má lak hezký jakoby vyjela z fabriky. Ale tak furt lepší než čistě bílý blatník co je tam teď.
- marcus_Astra_
Ja som dával do lakovne nový predný nárazník a je striekaný tou istou farbou a je vidieť že ostatny lak na aute je vyblednutý za tie roky
Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Ano, tak předpokládám, že to nebude nic drastického, Krom toho, že já už od výroby mám oba nárazníky o půl procenta tmavší než jsou plechy. mám skvělý barvocit, ale předpokládám, že většina lidí takový nepatrný rozdíl v barvě ani nevnímá.