klimatizace chladí málo
klimatizace chladí málo
zdravím, mám nově naplněnou nápln klimatizace u opel astra g kombi 14,16v rv.1999 ale málo chladí ,kompresor-ok ,nápln-ok,tlak-ok ale prý je nějaký filtr klimatizace že by mohl být ucpaný a tím to neprotlačí chladivo. dík za radu
- Reklama
Re: klimatizace chladí málo
Filter klimatizacie nie je ziaden. Je len pelovy filter, filter ktory filtruje vzduch ktory ide do kabiny.
Ten kto ti to plnil videl predsa tlaky na vysokotlakej a nizkotlakej vetve ake su.. A podla toho musi vidiet, ci je alebo neni upchaty susic, alebo expanzny ventil..
Moze slabsie chladit ak je chladic zasraty od musiek a bordelu, vtedy dochadza k slabsej intenzite klimatizacie.
Ten kto ti to plnil videl predsa tlaky na vysokotlakej a nizkotlakej vetve ake su.. A podla toho musi vidiet, ci je alebo neni upchaty susic, alebo expanzny ventil..
Moze slabsie chladit ak je chladic zasraty od musiek a bordelu, vtedy dochadza k slabsej intenzite klimatizacie.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Klimatizace je o předávání tepla,v létě kolem 30C° je auto rádo že se ochladí motor,všechno teplo se kumuluje pod kapotou a i to co ti fouká z klimy je horké tak vzniká vlastně to že foukáš horký vzduch na chladič a ten má za sebou ještě větší teplo pak už to chladivo prd chladí...proto jsem udělal odvětrání kapoty (zavírací aby tam neteklo) těsně na začátku kapoty,když běží motor a fučí větráky tak ruku neudržím nat tou dírou,všecko to valí ven a klima má vyšší účinnost ale holt to pak chce celolak kapoty...
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
ZoD: dej foto
mě málo chladila protože mi nešel větrák chladiče - až se okruh přehřál a klima vypustila............
mě málo chladila protože mi nešel větrák chladiče - až se okruh přehřál a klima vypustila............
Opel Astra G kombi 1,6i 16V 2007
-
predný vetrak ti fachči ako ma? Chladič maš už nový alebo pôvodny, lebo ked je pôvodny tak je dosť možne že ti po naplneni klimy ti do par dni poklesne tlak a klima postupne straca vykon. Realna životnosť pôvodneho chladiča je cca 8-10 rokov a postupne odchadza,(u frantikov aj menej ) rozhodne nikdy nekupovať použity z vrakača, vždy len novy v nahrade okolo 3000kč a viac to podľa fin. možnosti.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Do Astry G NRF chladice vcetne susica mam za dobre ceny ak by niekto potreboval.. Je to menej ako 100€
Hella nebrat.. po 4 rokoch ho mal znamy na srot..A to zan dal cca. 250€
langdon2 píše:Do Astry G NRF chladice vcetne susica mam za dobre ceny ak by niekto potreboval.. Je to menej ako 100€
Zdravím,poptávám se na chladič vody a i chladič klimy se sušičem od NRF...
letos před dovčou odešlo...Astra G 1,6 74KW hatchback
efarky@seznam.cz
poslal som mail.