Ukazatel KM
Re: Ukazatel KM
Je to koleso na strane sofera.. predne
Ano, to bude pasovat
Ano, to bude pasovat
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Díky, tak už jsem to objednal Astřička půjde na technickou a pak do světa, tak potřebuje údržbu ::))) Montážní strana 2 je tedy strana na straně řidiče což je zároveň levá strana a z ní se snímají data pro tachometr. Jsem poučen
Naboje sa nerozdeluju pravy a lavy. je to uplne jedno
Ono v tych katalogoch popisu somarin az az... ako aj tuna.. 5 dierovy naboj, a daju tam aj 1,2 16V Astra G atd.. tie maju predsa len 4 dierove naboje
Ono v tych katalogoch popisu somarin az az... ako aj tuna.. 5 dierovy naboj, a daju tam aj 1,2 16V Astra G atd.. tie maju predsa len 4 dierove naboje
jo jo, kontrola a očištění kontaktu je základ.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
Naboj je univerzal pre obe strany, ja mám na zafke ten isty a po 50tkm zatiaľ super! Jo a naboj nemusi byť zly treba prekontrolovať kabelove spojenie tam je zväčšia zakopany pes, pripadne vymeniť len čidlo z kabelažov ktore sa naklepne na pôvodny naboj!puma163 píše:Zdravím, taky svítí kontrolka abs a tachometr na nule. Nevím ale které kolo je LP Bere se to při pohledu řidiče, nebo naproti autu ? Je to tedy kolo na straně volantu, nebo spolujezdce ? Mám astra G 98. rok kombi pětidíru a našel jsem toto, píšou tam montážní strana 2. Abych nekoupil něco jinýho. Díky za info. Je to ono ?
http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/l ... -s-abs-5sr
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Jerry má nejspíše pravdu mě to dělalo chvilinku a pak se to "samo" zpravilo prostě mi to už funguje vše jak má a to jsem nic ani nekotroloval
Tak mám náboj doma a zvažuji, že si ho vyměním sám doma dle tohoto videa. https://www.youtube.com/watch?v=i9Dd9iUFxiI
Chci se zeptat. Tu poloosu můžu poklepat, abych ji dostal ven z toho náboje? Kolikátka ořech je třeba na tu matici na poloose? Ty dva šrouby na tlumiči, které dává pryč neuvolní třeba nějak pružinu, nebo to můžu takhle v klidu udělat ? Brzdový třmen co drží na dvou šroubech, to jsou normální šrouby, kolikátky ? Není to tam vidět. Když je pak ta polosa volně, nemůže vypadnout třeba z převodovky ? Díky za reakce. Pokud jsou tam ještě nějaké záludnosti, napište, díky.
Chci se zeptat. Tu poloosu můžu poklepat, abych ji dostal ven z toho náboje? Kolikátka ořech je třeba na tu matici na poloose? Ty dva šrouby na tlumiči, které dává pryč neuvolní třeba nějak pružinu, nebo to můžu takhle v klidu udělat ? Brzdový třmen co drží na dvou šroubech, to jsou normální šrouby, kolikátky ? Není to tam vidět. Když je pak ta polosa volně, nemůže vypadnout třeba z převodovky ? Díky za reakce. Pokud jsou tam ještě nějaké záludnosti, napište, díky.
Tie dva sroby na tlmici mozes slobodne vybrat.. tlmic ani pruzina nevypadne. toho sa bat nemusis..
Brzdic drzi na dvoch imbusoch.. ak ma pamet neklame, tak to je imbus 7
Na poloosi by mala byt tusim 32 orech.Alebo 30.
Ked ho vysrobujes, pred tym treba ale dat prec zavlacku, tak mozes kludne poklepkach po poloosi, a vytiahnut ju von.. ale to az ked budes mat povoleny ten tlmic..
Nachystaj si orechy na torxove sroby.. tri kusy drzia naboj na tehlici.
Poloos vypadnut z prevodovky moze.. ale to by si ju musel riadne povytiahnut. Velmi s nou smerom von z prevodoky nemixuj
Brzdic drzi na dvoch imbusoch.. ak ma pamet neklame, tak to je imbus 7
Na poloosi by mala byt tusim 32 orech.Alebo 30.
Ked ho vysrobujes, pred tym treba ale dat prec zavlacku, tak mozes kludne poklepkach po poloosi, a vytiahnut ju von.. ale to az ked budes mat povoleny ten tlmic..
Nachystaj si orechy na torxove sroby.. tri kusy drzia naboj na tehlici.
Poloos vypadnut z prevodovky moze.. ale to by si ju musel riadne povytiahnut. Velmi s nou smerom von z prevodoky nemixuj