Příspěvek
od p.somik » 28 srp 2014, 14:29
Tak se mi dnes přihodila zajímavá věc. Nechal jsem auto přes noc na firmě, dnes jsem odjížděl z práce a nefunguje přepínání funkcí PP, nezobrazuje se stanice radia, dokonce nejdou ani tlačítky nad displayem nastavit hodiny. Když vypnu rádio, naskočí datum. Při vypnutí klíčku problikne název stanice rádia, při zapnutí a vypnutí klíčku šlo přepnout funkci PP. Přemýšlel jsem, že odpojím baterku, ale mám obavy, že už tam nedám kód rádia. Při vypnutém zapalování rádio jde normálně zapnout, jen se nezobrazuje stanice na displayi. Ovládání na volantu i na rádiu normálně funguje.
Na diagnostice se nic neobjevilo. Že by odešel display ? Ještě zkusím funkci páčky, ale to bych nepřepnul nic při zapnutí/vypnutí zapalování. Navíc nejdou nastavit ani hodiny tlačítky nad displayem, stiskem levého se dostanu na nastavování, ale pravým tlačítkem nic nenastavím

ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)