Ve spínači vyhřívání sedadel mi odešla žárovička podsvitu (nesvítí mi ryska ani čísla), dále je tam ještě žlutá LEDka a o tu se nejedná.
Řeknete mi někdo typ žárovičky prosím?
Spínač vyhřívání sedadel - žárovička nesvítí
- Reklama
Re: Spínač vyhřívání sedadel - žárovička nesvítí
chod hocikde do elektra , je to obycajna LED dioda , ja som ich menil , stali 17centov/ks , a potom to tam normalne napajkujes s pajkovackou
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
Spíš mi to připadlo jako malá žárovička, jako je v budíkách, jen byla s nožičkama, které se připájí na kontakty.
LED dioda je tam taky, ale ta svítí, jen když je ohřev sedaček zapnutý.
A taky by mě zajímalo, jestli je to např. na 12V, nebo je na např. 3, 6, 9V, což je dost podtatný údaj si myslím.
LED dioda je tam taky, ale ta svítí, jen když je ohřev sedaček zapnutý.
A taky by mě zajímalo, jestli je to např. na 12V, nebo je na např. 3, 6, 9V, což je dost podtatný údaj si myslím.
ja som tam mal male zlte LED diody , je to na 6V takze LED-ka + odpor , ale pre istotu to zmeraj , niesom si isty , robil som to uz davnejsie
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
V každém z obou ovladačů mám právě jednu žárovičku pro sériový podsvit rysky a čísel.
Pak žlutou LEDku, která svítí při zapnutém vyhřívání.
A rád bych právě znal typ originální žárovky pro sériový podsvit s nožičkama pro připájení.
Nahradit to ledkou nechci, protože nehodlám měnit barvu podsvitu na bílou nebo modrou.
Pak žlutou LEDku, která svítí při zapnutém vyhřívání.
A rád bych právě znal typ originální žárovky pro sériový podsvit s nožičkama pro připájení.
Nahradit to ledkou nechci, protože nehodlám měnit barvu podsvitu na bílou nebo modrou.