Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
tu je to este OK... jazdil som na jedno citrone kde mi fulako na vajcia... nove auto upozornujem
neprijemne studeny vzduch okolo stlpika riadenia, nefukalo len vtedy ak bol ventilator naplno (urobil dostatocny pretlak)
ale treba ist rychlo aby to bolo citit,viac ako 130, resp pri 130 to zacinalo citit
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Nehledejte v tom závadu. Opel od r. 1998 vybavuje vozy monumentálním systémem hands freeze, která řidiče upozorňuje chladným vzduchem na to, že řadí jako k*k*t.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Dělá mi to taky. V tomto případě se řídím heslem "Neřešit, jezdit." . Stejně mám pocit, že je to hlavně cítit, když je topení nastavené jen na ofuk oken.
O tom studenym vzduchu při zatáčení jsem už jednou čet ve Světě motorů. Ptal se na to nějakej chlap co si koupil novou Škodovku a někdo přímo z automobilky mu tam odpovídal. Jen už nevím co . Ale něco v tom stylu, že je to běžný a asi s tim nejde nic dělat...
LuisVostrel píše:O tom studenym vzduchu při zatáčení jsem už jednou čet ve Světě motorů. Ptal se na to nějakej chlap co si koupil novou Škodovku a někdo přímo z automobilky mu tam odpovídal. Jen už nevím co . Ale něco v tom stylu, že je to běžný a asi s tim nejde nic dělat...
Fyzikální zákony platí i v kabině automobilu - to mu odpovídal.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Problem muze byt i tim ze ve vecsine aster nebo zafir chyby pena presne vytvarovana kolem drzaku viz obrazek.
Kod-196490 Izolace radici paky-418Kč s dph
Přílohy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013