automyčka s textilními kartáči FM, Ostrava
automyčka s textilními kartáči FM, Ostrava
Nevíte náhodou kde je myčky s textilními kartáči ve FM, případně v Ostravě?
Opel astra F combi 1,6 - X16SZR manželka,Opel astra G combi 1,6 - X16XEL v mém užívání
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: automyčka s textilními kartáči FM, Ostrava
Myslím že všecky bývalé JET nyní LUK Oil benzinky je mají. Říkají tomu Softecs nebo tak nějak..
EDIT: Tak není to sice textil, ale měl jsem ten kartáč v ruce a je to měkounké...
"Tyto myčky využívají revoluční materiál SofTecs a díky tomu pečují o vozy našich zákazníků obzvlášť ohleduplně.
Kartáče materiálu SofTecs jsou šetrné vůči laku, neškrábou, důkladně zbaví povrch nečistot, nezanechají stopy ani na citlivém tmavém laku a dokonale vyleští.
Označení SofTecs by se dalo do češtiny přeložit jako „technologie hebkosti" nebo „hebká technologie". Její předností je důkladné odstranění nečistoty kombinované s jemným ošetřením laku automobilu. Speciální mycí materiál SofTecs, pěnový polyetylen, dosahuje nejlepších výsledků společně s předchozím nanesením šamponu a opláchnutím pod vysokým tlakem. Jeho největší předností je šetrnost vůči laku."
EDIT: Tak není to sice textil, ale měl jsem ten kartáč v ruce a je to měkounké...
"Tyto myčky využívají revoluční materiál SofTecs a díky tomu pečují o vozy našich zákazníků obzvlášť ohleduplně.
Kartáče materiálu SofTecs jsou šetrné vůči laku, neškrábou, důkladně zbaví povrch nečistot, nezanechají stopy ani na citlivém tmavém laku a dokonale vyleští.
Označení SofTecs by se dalo do češtiny přeložit jako „technologie hebkosti" nebo „hebká technologie". Její předností je důkladné odstranění nečistoty kombinované s jemným ošetřením laku automobilu. Speciální mycí materiál SofTecs, pěnový polyetylen, dosahuje nejlepších výsledků společně s předchozím nanesením šamponu a opláchnutím pod vysokým tlakem. Jeho největší předností je šetrnost vůči laku."
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Strčils' ruku z okna jak jsi projížděl?
(Nemohl jsem si pomoct)

(Nemohl jsem si pomoct)

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Frydek-Mistek u Alberta (bavyla Hypernova) nebo Baumaxu.
Díky vám za info. Zajedu vyzkoušet a uvidím. Zatím jsem si myl vždy ručně, ale v poslední době mi na to vůbec nezbývá čas.
Opel astra F combi 1,6 - X16SZR manželka,Opel astra G combi 1,6 - X16XEL v mém užívání
je to jako králíček AZURITEK

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Marťas-Pupík
Pises, ze jsi z Lichnova.Tak nemas lepsi zajet do Kopru k Justovi na rucni myti ???
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???