Ahoj,
ocenim jakoukoliv radu, jsem laik: V Zafire 2001 mi prestal chodit zadni bezp. pas u 6.sedadla. Koupil jsem na e-bay pouzity, ale kdyz vcera prisel, tak jak je navinuty, nejde rozmotat - zaklopky se zaseknou vzdy cca po ctvrt otacce. Ja ted nevim jestli jsem koupil smejd (ale jinak vypada dobre a je od prodejce z UK s 99,8% positive, tak mi to prijde trochu nepravdepodobne), nebo mi neco unika a nevim co, zadnou pojistku nebo neco podobneho tam proste nevidim.. Nevite nekdo jak se s tim vyporadat prosim?
Predem diky za pomoc
Výměna bezp. pásu - Zafira - POMOC :-)
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Výměna bezp. pásu - Zafira - POMOC :-)
Při určitém náklonu se bezpečnostní pás zaaretuje a nejde vytáhnout. Zkoušel jsi i při jiné poloze navíječe pásu?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Má pravdu předsedo ....
Nasimuluj polohu jako v autě a zkus pás vytáhnout.
Nasimuluj polohu jako v autě a zkus pás vytáhnout.
Zafira99 1.8 16V Elegance
Oba mají pravdu, a potom už jen trpělivě pocukávat a naklánět. Pokud by šel našroubovat do auta, tak vyjede skoro sám.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
No jsem fakt lama, máte pravdu Mám Zafiru teprve měsíc, ale jsem z ní unešený (a jsem rád, že jsem narazil na tohle fórum, je toho tu mraky pro hračičky). Pro pořádek, kdyby někdo pro příště potřeboval, tak fígl je ten, že musíte nejdřív o poměrně dlouhý kus pás zasunout zpět (víc než jsem zkoušel prve, když jsem ho vybalil) na pevné podložce (na náklonu pásu až tak nezáleží), a pak už to jede samo. Díky moc všem, ještě kdyby mi někdo mohl zjistit katalog. číslo té spony/krytky, co se nasadí na vývod pásu z plastu, byl bych Vám vděčný, ta moje už tam nechce sama úplně držet jak byla "ožvejkaná". Případně mě přesměrujte na někoho, kdo by jí použitou měl a prodal (klidně celý pár, na druhou jsem nekoukal, ale bude na tom asi podobně). Díky a jsem rád, že jste mě navedli tak rychle, už alespoň v klidu usnu.
Zafira 2001, 1.8 16V (92kW), paráááda
- vasekpetr1
Tu krytku zkus napsat sem:
Katologové číslo dílů - napište si o to své
Katologové číslo dílů - napište si o to své
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,