![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tak hurá už zase klimoším...
nebylo to nic extra, jak jsem původně myslel a psal ve svém předchozím příspěvku, byla to nakonec klasika, protože to od posledního naplnění opět po asi deseti týdnech uteklo a teď tam byla opravdu barva (ne jako pří předchozím plnění od Haldfords, kdy tam nic nedali a tvrdili opak), tak se to jednoduše našlo - díra v chladiči a asi na nejčastějším místě za větrákem (drží se tam bordel a pak to tam hnije), tak mě to stálo jedno naplnění navíc, no co se dá dělat...
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
A kdyby to někoho zajímalo, tak tady je tip na hlavně rychlý a myslím, že i ne drahý servis v Praze, s dobrým jednáním, tak přidávám tip:
Jedná se o Bremu
http://www.brema.cz, jsou to elektrikáři a dělají TZB a taky velké klimatizace a navíc mají malý autoservis převážně na klimatizace, v Holešovicích kousek od tržnice, našel jsem na ně dobré vygooglené reference od škodováků z jejich fóra.
Potřeboval jsem to vyřešit fakt rychle a všude mě chtěli vzít až za týden či 10 dní, tam jsem minulý pátek ráno zavolal, jak nejrychleji jsou schopni to udělat a chlápek říkal, myslíte ještě dnes a já, že by to bylo prima a on a máte ten chladič, protože mi tady nemáme žádné díly, tak jsem ho koupil v Kelly. V 11 jsem jim tam auto přivezl a ve 14:00 jsem jel s funkční klimoškou domů!
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To myslím docela jde ne?
A kolik to stálo: chladič
3990 + práce
3160 a za 3 hoďky to bylo a zatím 10 dní a vše OK. Takže doufám, že to nějaký rok vydrží