kod barvy
kod barvy
zdravim.potreboval bych poradit.mam cervenou astricku ale nemuzu nikde nalezt stitek s kodem barvy.pry by mel byt nekde pod kapotou ale tam neni poradi nekdo? popripade jestli se kody te cervene lisi nebo je to u vsech cervenych jednotne? predem diky za odpovedi
- Reklama
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: kod barvy
jj na spolujezdcově straně u dveří zrovna včera mi podle toho míchali metlu
už HONDA civic VTEC
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Hledej štítek s VINem.Zřejmě ho máš na sloupku spolujezdce a vlevo dole na něm je kod barvy.
Je to písmeno a za ním třímístné číslo.
Je to písmeno a za ním třímístné číslo.
ok diky moc.tak ja se podivam a snad to tam bude ... jeste maly dotaz.mam objednanou masku bez znaku.myslite ze by to bylo uz hodne preplacane kdybych ji dal do barvy auta a splynula s kapotou?
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
já měl masku v barvě auta jak jsem ji měl stříbrnou a vypadalo to náhodou dobře mě i hodně lidem se to líbilo
už HONDA civic VTEC
100 chuti 100 ludi. podlamna to vyzerať nebude. tá maska je čierna a je pekná tak ja osobne by som ju tak nechal ale ako chces ty, je to tvoje auto
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Ahoj chtel byhc se zeptat na orientacni cenu co jsi dal za namichani ty metalizy.chci si hodit casem do laku listy zrcatka a prahy a tak orientacne kolik stoji metaliza a jake mnozstvi ji je vim ze se to lisi druhem metly... mam svetle zlatou: Z 40H, a to jsi si nechal michat origo u opelu nebo v lakovne diky za info s pozdravem romanec
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
v lakovně a 4dcl metly (kod 121 myslím) + tužidlo+ základ na plasty + plnič + nějaké to ředidlo nějakých 1300Kč (fakt, ale nevím přesně, protože jsem bral ještě jiné věci)
už HONDA civic VTEC
Nemíchají ti to v jakékoliv prodejně s autolaky. Pokud jsou co k čemu, tak mají ještě vzorník různých odstínu, které přiloži ke kapotě a podle toho ti kluci namíchají dá se říct barvu naa 100%. No já kupoval základovku, nějaký kelímky, nějaký smirky, barvu a bezbervý lak. Barvy 2dcL bezbarvý lak 2dcL a stálo mě to tuším něco kolem 1000Kč. Je s tím plno drbačky a nikdy nedosáhneš když to budeš lakovat sám výsledku, jako lakýrník Za mě musím říct, že příště až něco budu chtít dát do laku, tak to nechám na odborníkovi. Jednak si ušetříš starostí a výsledek bude úplně super
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
nestraš... v sobotu na to jdu já tak se to snad povede
PS: jasně, že to nenamíchají v jakékoliv lakovně... třeba u mně ikdyž věděl kod barvy tak ještě přiměřoval podle vzorníku at to je přesné
PS: jasně, že to nenamíchají v jakékoliv lakovně... třeba u mně ikdyž věděl kod barvy tak ještě přiměřoval podle vzorníku at to je přesné
už HONDA civic VTEC
jj diky kluci za info a jeste ty 4dcl stim nalakuju jakou plochu auta?kolik cm2? diky
Ahoj,já mám taky červenou a moc odstínů se v ní na G asi nedělalo, já mám v TP červená základní a moje zkušenost je že celkem přesná, ne li úplně stejná je červená rallye 8180 mám dojem že origo ochcávka,jen podstatně levnější.Žádný zástřik v odstínu alespoň u mne není poznat.Ale to asi záleží i na kvalitě a stáří laku
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Mirďa je frajer Za mě musím říct, že mě dost překvapilo, když mi říkal, že po nanesení barvy to přejel tempem a pak dal bezbarvý lak. No kdo umí, tak umí. Dám jen ještě jednu radu. Hoooodně moooooc větrat, jelikož jestli to bude někdo z vás dělat v garáži a bude jí mít zavřenou, tak se začne pěkně dusit. Jo a nemělo by se lakovat v prašném prostředí a to většina z nás v garáži prostě ten prach má a když se zvýří prach a ten se jak na potvoru zvýří, tak to je všechno v té barvě Za mě musím říct, že mít nějakého levného lakýru je nejlepší volba
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Oplíčku pozor tohle bylo u tmavězelené metalízy, červenou jen do ztracena bez hrany
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost