ventilátor
ventilátor
ahoj kluci,mám dotaz ohledně ventilatoru topení.Nevím jestli mi to má dělat nebo jestli to není někde prasklé ale pokud pustím větrák a odevřu kapotu a šáhnu dozadu za karbec tak v místě jak vedou trubky od klimy mě začne foukat vzduch ven do motorového prostoru.Jak vypnu větrák tak to přestane,zdálo se mi že to má na 4 stupen docela malej ofuk na sklo ale muže to být jen moje zdání
astra G 1,6 16v XE 2002
- Reklama
Re: ventilátor
Karbec urcite v aute nemas. To co myslis je skrtiaca klapka..urcite to dobre nemas, podla toho co opisujes.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
omlouvam se za karbec ale zajímal by me spíš názor nebo rada po čem se mám kouknout a jestli jsem to schopen doma opravit
astra G 1,6 16v XE 2002
Vrzající ventilátor
Potřebuju poradit, když zapnu ventilátor tak mi v některých chvílích vrže nebo rezonuje, nevím jak ten zvuk přesně vystihnout. Stává se to většinou když točím levou zatáčku, tak to začně vydávat takový divný zvuky, do pravý se to neděje. A je to jen na nižší stupně, když ho dám na 3 nebo 4, tak už žádný zvuky nevydává. Poraďte, jestli už měl někdo s tímhle problém, případně jak a kudy se k ventilátoru dostat, abych mohl zjistit v čem je zakopanej pes.
Díky
Díky
-
To "Horny" - pred tromi rokmi som mal podobný problém. A tiež vždy len za jazdy. Vybral som teda komplet ventilátor a vrtulu (neviem ako ju inač nazvať) som mal mierne na vrchnom leme čo spája lamely - poškriabanú. Tak som ju natlačil späť. Ale len velmi málo! Myslím tak 1mm. Do spoja som dal aj silikón - pôvodne tam bolo nejaké tenké tesnenie. Asi aby cez ten spoj netiekla voda. A odvtedy mám pokoj.
Pri vyšších rýchlostiach ventilátora Ti to nemusí robiť preto, lebo vrtula má (si udržuje) svojou hybnosťou lepšiu stabilitu (velmi vzdialene niečo ako gyroskop).
M. 2.0Di, 240000km
Pri vyšších rýchlostiach ventilátora Ti to nemusí robiť preto, lebo vrtula má (si udržuje) svojou hybnosťou lepšiu stabilitu (velmi vzdialene niečo ako gyroskop).
M. 2.0Di, 240000km
ok a jak se k tý vrtuli dostanu, musim odstrojit palubní desku?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
je to z knihy "Jak na to"
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........